reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Czes Babinki.

Cinamona Ty bierzesz mini pigulke prawda? Polecasz? Jakies skutki uboczne?

Panikara - trzymam kciuki za meza , ospa cholerstwo ale corka bedzie miala z glowy.

Zuzzi - z cwiczeniami ostroznie. Zacznij poiwoli zebys krzywdy sobie nie zrobila. ale trzymam kciuki za efekty!!!

U nas leca dni, Oluś zaczął tak dziwnie chrumkać, i mu nos jakby zatyka. A nie jest to katar... Dziś ide z nim do GP ciekawe czy wg nich znow bedzie ok, pomomo ze Olus sie nawet dusi w nocy bo mu wszystko tak przytka...

Cinamona odgapiłam zakup baby bjorn bujaczka i był to strzal. nawet chwilke polezy moja przylepa.

Spokojnie Papui! Prawie całą ciążę przeleżałam na kanapie więc nie dam fizycznie rady przesadzić [emoji12] Prawdopodobnie rozgrzewka to już będzie dla mnie hardcore! Ciekawe czy buty będą pasować...

Pupui co do minipigulki to plamienia czasem mam i narazie nic wiecej. Poki karmie bede brala dalej.

Lucere blerka dobrze mowi, jest taki palak w ikei[emoji3]

Hugo spi juz ponad godzine... Dawno tyle nie spal w dzien.

Od kilku dni jest wg mnie zdrowy wiec moze uda mi sie go w koncu zaszczepic. Nie chce mi sie jechac do miasteczka do przychodni zeby umowic termin szczepienia wiec zadzwonilam i maja oddzwonic.

Dzięki Papui [emoji4] Dziś tylko obejrzałam jak wyglądają te ćwiczenia, a od jutra zaczynam.
Słuchajcie jaka akcja! Mąż przysłał mi mmsa ze zdjęciem kołyski. Okazuje się, że teściowie zrobili nam niespodziankę i ją nam kupili. Wszystko super i bardzo miło, ale my nie mamy już na nią miejsca! Mąż wymyślił, że wywalimy jedną starą szafkę, w której trzymamy ręczniki i pościel i kupimy szafki do łazienki i tam będą ręczniki. Nie wiem co z pościelą. Generalnie nawet mi to pasuje, bo już dawno myślałam o tych szafkach do łazienki [emoji16] Aktualnie mamy szklane półeczki.
Przecież im nie powiemy żeby zwrócili...

Zuzzi a ta kolyska to duza?
Bo z tego co sie orientuje to kolyski nie za duze sa i dziecko w niej sie miesci gdzies do 4 miesiaca. Wiec jesli to taka standardowa mala to nie wiem czy jest sens na gora dwa miesiace...
Ale moze ona duza...

Cinamona jeszcze nie wiem jakie ma wymiary, ale wygląda tak
ImageUploadedByForum BabyBoom1445268417.697166.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1445268417.697166.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1445268417.697166.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Do góry