reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Ja sie boje tej ciemieniuchy. Bo nie mam pewności jak walczyć z taka. Ponoć takie wyczesywanie, kt podraznia skore powoduje ze wraca (jak ze skorkami od paznokci, wytniesz to beda odrastać). Wiec trzeba delikatnie. U nas cos jest bardzo delikatnego ale ja mocno tego nie ruszam tylko raz na jakiś czas główkę smaruje ta maścią bo ona tłusta jest i w kapaniu delikatnie zmywam. I codziennie myje główkę delikatnie woda.
Maść stosowałam na początku na zluszczajaca sie skore i efekty były super. Tylko na główce te włoski, nie widac dobrze co sie dzieje...

Zuza, no na własnym mieszkaniu to wypada odpowiednio uczcić, hahaha

Kurde właśnie nasmarowałam młodemu główkę oliwka i ubrudziłam sobie bluzkę kładąc jego głowę na ramieniu [emoji19] Nowa bluzka... Da się to jakoś sprać???

Aha a my stosujemy oliwke po kąpieli i widzę ze schodzi no i mamy taką specjalna szczoteczkę z naturalnego włosia bardzo delikatnego dla niemowlat właśnie więc delikatnie jeszcze czesze główkę :-)

Ooo taka mamy

Załączniki

• 1444751466411.jpg
    1444751466411.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Do góry