reklama
Ja sie boje tej ciemieniuchy. Bo nie mam pewności jak walczyć z taka. Ponoć takie wyczesywanie, kt podraznia skore powoduje ze wraca (jak ze skorkami od paznokci, wytniesz to beda odrastać). Wiec trzeba delikatnie. U nas cos jest bardzo delikatnego ale ja mocno tego nie ruszam tylko raz na jakiś czas główkę smaruje ta maścią bo ona tłusta jest i w kapaniu delikatnie zmywam. I codziennie myje główkę delikatnie woda.
Maść stosowałam na początku na zluszczajaca sie skore i efekty były super. Tylko na główce te włoski, nie widac dobrze co sie dzieje...
Zuza, no na własnym mieszkaniu to wypada odpowiednio uczcić, hahaha
Maść stosowałam na początku na zluszczajaca sie skore i efekty były super. Tylko na główce te włoski, nie widac dobrze co sie dzieje...
Zuza, no na własnym mieszkaniu to wypada odpowiednio uczcić, hahaha
lucalew
Fanka BB :)
Zuzzi powinno dać radę sprac.
Anney była u mnie właśnie położna laktacyjna i mówiła że na ciemieniuche z Ziajki jest dobry preparat.
Anney była u mnie właśnie położna laktacyjna i mówiła że na ciemieniuche z Ziajki jest dobry preparat.
lucalew
Aha a my stosujemy oliwke po kąpieli i widzę ze schodzi no i mamy taką specjalna szczoteczkę z naturalnego włosia bardzo delikatnego dla niemowlat właśnie więc delikatnie jeszcze czesze główkę :-)
lucalew
Lucalew, ale normalnie proszek czy jakiś vanish?
Zuzzi w proszku możesz teraz tylko zamoczyc. Mnie się bluzka sprala po alantanie. Możesz vanish też dać nie powinno się nic stać.
lucalew
reklama