reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Lunera masz rację, jeszcze sobie włosów z głowy nie wyrywam, bo mały pięknie przybiera. Ma 1,5 miesiaca i waży juz ok 5,5 - 6 kg. Nie jest jednak gruby. Ładnie mu się wszystko po ciałku rozchodzi.
Co do ulewania to myślałam o tym pod kątem przejedzenia i mimo to ,że z pewnościa niektóre ulewania są spowodowane własnie dlatego, to jednak zbyt dziwne one się ostatnio zrobiły, są inne niz kiedyś co mnie niepokoi

Edit. Tak, jutro znajdę kartkę ze składem

reklama
Lunera bo agatka jak zmeczona to bardzo czepliwa.. m ma racje.. bo ja sie przyczepilam jego wyrazu twarzy.. i powiedzial ze mam mu zrobic zdjecie z jakim wyrazem twarzy do domu ma wracac. Co sie dziwic ze zmeczona jestem skoro nie moge isc wczesniej spac bo wieczorami ale brzuszek meczy.. w nocy sie budzi a emil wstaje ok 6..

Dobra juz ise bo nie wstane rano

Ja tez dzis nawarczalam na mojego m. A przyczyna byla bardzo blaha, wiec tez zwalam to na moje zmeczenie po nocy. Pod wieczor jak wszyscy na raz marudza to mi sie tez udziela :)

Lilijka, wyslij plis jak bedziesz pamietala ten sklad, jestem ciekawa czy podobny do mojej masci na recepte, ktora czesto stosuje... co do ulewania, to u nas tez czasem jakby sama woda leci. Wczesniej tak nie bylo. Na szczescie rzadko ulewa

Lunera ok, jakbym zapomniała to przypomnij mi :-)
Lucalew, pobeczalam się nie raz jak go z tymi krostkami widziałam :'(
No a teraz mu ciemieniucha wyszła także cały czas coś

Hey, czy ktoras z Was spotkala sie z czyms takim ze dziecko regularnie dzien w dzien nad ranem 4-5 spi niespokojnie, rzuca sie i krzyczy? mamy tak od kilku dni i nie mam.pomyslu co moze byc powodem :/

reklama
Lilija ja już swoją wersję w głowie mam. Niestety jest duże prawdopodobieństwo, że to alergia. Pediatra w piatek powiedziala, że to może być od natychmiast ubrań o by pilnować, by nikt maluszka nie całował i nie przytulal twarzy w makijażu do niego. Zastanawiam się czy nie zrezygnować z nabiału całkowicie. Zapytam doradcę laktacyjnego, jest lekarzem. Wizytę mam w czwartek.

Akuku od pewnego czasu uważam, tylko się nie obraź, że za dużo robisz w domu. Jesteś bardzo zmęczona a M chyba uważa, że Agatka sobie ze wszystkim świetnie radzi, wiec On może być zmęczony. Może przystopuj trochę. Mój M będąc w weekendy w domu widzi, że lekko nie jest i codziennie dziwi się, że jest obiad. Na marginesie ja też się czasami dziwie.
Akuku może trochę więcej odpoczywaj , bo szkoda Ciebie.

Blerka mnie odzież Crivit odpowiada, dlatego jak coś jest to przeważnie korzystam. Tez mam ich buty, ale już "wybiegalam" i chce kupić bardziej profesjonalne. Nawet kupiłam przed ciążą, ale były złe dobrane do mojej stopy i po walce udało mi się odzyskać pieniądze. Teraz sama sobie dobiorę. Tylko się zastanawiam czy poczekać do biegu niepodległości, wtedy M dostanie jakieś kupony znizkowe.

Love biegalam jyz wcześniej i Ewke ćwiczyłam killera, turbo i inne. Najbardziej brakuje mi biegania.

Natka nie mamy czegoś takiego.
Ale mój starszy jak skończył pół roku to budził się w nocy ok 2 i wył dwie godziny. Niewiadomo dlaczego

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry