reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Teraz m nosi Ale.. powiedzialam ze ja musze usiasc i odpocAc skpro on mi glupien herbaty zrobic nie mogl...
Za kazdym razem jak usiadzie ala placze.. i juz mowi do ali ja cyca nir mam to ci mleka nie dam.. buhahaha!

Ja caly dzien leze i odpoczywam dzieqczyny ! A nie! Ja caly dzien na telefonie! Taaa w trakcie karmienia czytam i odpisuje jak zdaze...
Nawet nie odpowiadam na wszystko bo nie ma jak.. gdyby nie apl w tel to bym wogle nie czytala i nie pisala bo przy kompie to mnie juz dawno nie widzieli...

Taki kuzwa madry facet avglupiego udaje i to mnie irytuje !

reklama
A mi kurde krew leci z zęba.. Dokuczal mi i zaczęłam grzebać językiem.. Wypadło mi coś miękkiego.. Może kawałek jedzenia?? I polal się strumyk krwi.dentysta dopiero za tydzien :/

Haha!! Moj jak małego ma na rękach i mały zacznie marudzić to odrazu mówi do mnie "napewno jest glodny"... Hehe dzisiaj w trakcie jak pranie zawieszalam mnie zawołał bym przyszła i go nakarmiła. Oczywiście jak go karmiłam nie poszedł prania zawieszać! Gdzietam! Na kanapie sobie usiadł i siedział bo dla niego nigdy w domu nie ma nic do roboty....

Najbardziej mnie wkurza jedno.. Ze ja jak mi mały spi to staram sie każda chwile wykorzystać.... Wstawiam pranie, sprzątam... A on tylko by siedział.. Taki zmęczony, biedny.. Tylko on jeden na swiecie zmęczony..

Love a n8e mozesz na emergency dentist jechac ?

Ja zasem zaluje ze nie jestem jak tupowa szkotka.. nie gotuja tylko kupuja lub jezdza do restauracji cY gdzies.. nie sprzataja tylko sprzataczki.. do dzieci opiekubki a one pachna tylko!

Najgorsze ze wie ile roboty mam.. wkurza sie ze moja mama mi nie pomaga po czym zapomina bo mu wygodniej i jeszcze takie teksty puszcza ze mam ochote wyjsc i nie wrocic..

Akuku niby mogę ale do mojego dopiero w poniedziałek dam radę.. Chyba ze spróbuję jutro tu na miejscu.. Skoro krwawi pewnie jakieś zapalenie.. Bo już długo mi Dokuczal ten ząb..a kiedyś miałam w nim robione tunelowe i koronkę bo miałam skruszony.. I już w nim miałam infekcje kiedyś..

Akuku, Amor - współczuję.. Tez bardzo nie fair ze strony Waszych facetów...akuku zrealizuj swój weekendowy plan. Ciekawe co wtedy M. powie.

Cina - strasznie Ci zazdroszczę...

Leon nie śpi od 14.
Akuku- próbowałam Go otulac, ale On musi miec wolne raczki. Bujanie/kolysanie/podrzucanie jest przy każdym zasypianiu.

Amor moj m chyba traci moG w dni powszednie bo w weekend stara sie i pomaga..ale potem marudzi ze nawet w weekend odpocAc nie moze!
Noz kurde.. a ja ? Ja ? Ja ? Kiedy mam odpocAc ?
Mi ske nalezy troszke snu z przerwami..
Albo jak np Ala spi i czekam az sie obudzi by isc z nia spac na noc.. i mala zaczyna jeczec a ja do toalety wiec m ma ja wziasc na rece i mowi ze ja zawsze na zlosc ode dopiero jak sie budzi.. taaak bo normalny czlowiek idzie siku przed snem... ale nie przetlumaczysz...

Kiedys mu powiedzialam szkoda ze nie jestem lesbijka ! Bo z kobieta bym sie dogadala przynajmniej..

Prawda jest taka e ja do pracy szlam odppczywac..

Ja mam wrazenie ze co dziecko to mniej pomga...
Ali nie przewija bo nie bedzie jej tam grzebal..

Ale dobry newa.. kupilam susArke ..mam juz w donu i wyprobuje jutro.

Blerka jak mi nie przejdzie to zrealiUje a jak przejdzie ro bede chciala miec mily weekend i bede robic co robie.. choc w weekend nie jest zle m sporo robi.. tylko w tygodniu mu sie w upie przewraca.. jakby to bylo tak ze skoro jego w donu nie ma to dzieci przywiazane w krzeslach a ja leze caly dzien...

Akuku przerażać mnie zaczyna fakt, ze moj M. jest identyczny jak Twój!!! Boże ja tez już mu mówiłam, ze z kobieta bym sie lepiej dogadała. Szok!

reklama
Cina to ekstra!!!
Ja małej nie odkładam jeszcze do łóżeczka. Cieszymy sie sobą na razie :) ale jak włożę tło łóżeczka, to pokweka 5minut i zaśnie. Narazie ;)zobaczymy co bedzie hak będę chciała ja odstawić do łóżeczka na całe noce.

Do góry