reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Magduś masz rację, najważniejsze pozytywne myslenie i cieszenie sie z każdego dnia w ciąży, bo to wyjatkowy czas :). A która ma wolne, tym bardziej powinna z tych dni korzystać :D.

A powiedzcie mi kawe pijecie? Czy od kawy serduszko płodu coś zagraża, tzn czy jak ty masz "palpitacje" spowodowaną silną kawą to i jego ma??

Dzięki dziewczyy za wsparcie. Leki dostałam bezpieczne dla Glizdy - tak zapewniał lekarz. Oby szybko przeszło.

lilija - ja piję jedną dziennie....ale słabą i z mlekiem... :)

Blerka to bardzo meczace, ale miejmy nadzieje, ze szybciutko u Cirbie minie;-) tylko qygrzewaj pecherz, mnie czesto jakby lapie, zaczyna bolec jak sikam, wskakuje pod kolderke wygrzewam i przechodzi ;-)
Daria ja gdzies kiedys czytalam ze kofeina jest niewskazana dlatego przerzucilam sie na inke:-)

Z tego co wiem można
2 kawy dziennie, albo 4 herbaty. Albo np jedna kawa, dwie herbaty. Jak kto lubi :) ja kawy nie pije a herbatke jedna max dwie na dzień

Hej laseczki, mogę dołączyć? Termin mam na 30 sierpnia, chociaż patrząc na wcześniejszą ciążę raczej urodzę we wrześniu - ale kto wie ;) Nazywam sie Magda, mieszkam w Irlandii. Obecnie męczą mnie mega nudności (wcześniej ich nie było). Ciąża była wystarana od prawie 10 miesięcy, więc możecie sobie tylko wyobrazić jakie szczęście to dla mnie. W Wigilię jak nie dostałam okresu to już wiedziałam, że jestem w ciąży, co potwierdziłam 26go i w sumie to był najpiękniejszy prezent pod choinką :)

Daria jezeli u Ciebie powoduje palpitacje to ja bym nie pila..
Ja nie pije bo bardziej smakuje mi inka :) no i jest zdrowsza ;)

Zwsnelam z Emilkiem na poltorej godziny i zdazylo mi sie przysnic z e m mnie zdradzal ? I ze kupil obraczki na ich slub..i mial mnie zostawic i wyjechac do Grecji na stale ? Dzizas. A i na moje pytanie ze po co sie staral ze mna o dzidziusia 4 powiedzial ze bgm sobie poradzila sama .. hehe.
Ale w efekcie wyszlo ze ona go zostawila a ja nie wiedzialam co robic. Dobrze ze Emilek mnie obudzil. Brr.. ale jak sie obudzilam to sie zastanawialam czy to prawda ? Masakra.

Akuku - takie sny są koszmarne....
ja też dziś spałam w dzień - bo w sumie przez ten pęcherz to wstałam po 5 rano. I tak po przemyśleniach doszłam do wniosku, ze na następnej wizycie poproszę już o L4.

Akuku o boze jakie sny. Ja też dzis mialam jakis chory. Snila mi się jakaś wojna. Wszyscy uzbrojeni w maczety i po prostu czułam jak ten nóż wchodzi w ciało. Blee uczucie nie do opisania

Gnidka witaj - fajny nick;-)

Jej ale miałaś wspanialy prezent pod choinkę. Juz do końca życia będziesz go wspominać:-)

reklama
Do góry