reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Cześć dziewczyny, jestem nowa ale mam nadzieje,że szybko sie zaklimatuzuje i nawiążę z wami kontakt. W prawdzie przedstawiłam się w odpowiednim wątku, ale nie szkodzi chyba raz jeszcze: Mam na imię Daria, pierwsza ciąża, termin 15 sierpień.
I od razu mam do Was pytanie... niepokoi mnie,że nie mam mdłości. Miewałam je kilka razy wcześniej, ale tylko chwilkę i tylko trochę. Teraz nie mam praktycznie w ogóle. Czy to za wcześnie na mdłości? Pomyslałabym,że po prostu ich nie mam, bo nie kazda kobieta musi je mieć w ciąży, no ale były i się zmyłu, chyba trochę za wcześnie?

reklama
ja juz tez nei mam, tez w 10tygodniu mi sie skonczyly. nie powiem,ze mnei to nei zastanwia, boja totalnei nie cvuje sie w ciazy teraz ;) ale tydzien temu bylo wszystko ok, wiec wierze ze dalej jest.
glowa do gory.

edit, przypomnialo mi sie,z od kilku dni musze wstawac w nocy na siusiu, co u mnie NIE istnieje w stanie pozaciazowym (sikam generlanie moze dwa razy dziennie) a tu hop, juz zaczal si eten czas.

Ostatnia edycja:
No właśnie mam identycznie - zastanawia mnie to. Idę 19 stycznia na wizytę. Mam nadzieję,że wszystko jest ok.

dzien dobry sie z paniami.
ja dopiero wstalam.
nie moge spac w nocy i znow do godz 3 buszowalam :angry:

zara lekje z chlopcami i zawoze na miejsce wymiany ;) jada do ojca dzis, a my z m pojdziemy do kina i na KALMARY! mniam.

yoohoosku biedaku. co ja ci mam zyczyc... ino prytulic bym mogla.

blerka, do lekarza, zapalenie pecherza pewnie masz.
tulkam was bierkaai.

Daria ja w poprzedniej ciazy w ogole nie wiedziaalam co to znaczy miec mdlosci. Jak mnie raz czy dwa zmulilo to bylo wszystko. Mdlosci i wymioty nie sa wyznacznikiem zdrowej ciazy, jedne maja, inne w ogole, a jeszcze inne tylko troszke ;-) poki nie plamisz to nie ma co sobie truc zdrowia.
ja tez ostatnio narzekalam na brak objawow a tu prosze... znow wrocily - wszysciutkie :-) i brzunio wczoraj bolal mnie w nocy, musialam nospe lykac :-(

Siusianie w nocy mam non stop, w ogóle dużo siusiam, ale nie co pięć minut, chyba,że coś wypije. W nocy chodzę średnio 2 razy. Od poczatku ciąży nie przespałam całej nocy bez pobudki.

reklama
Witam Was;-)
Co do mdłości to ja już pisała koleżanka wcześniej nie są one żadnym wyznacznikiem.. Ja w pierwszej ciąży nie miałam i bardzo sobie to chwalę :-) a teraz no niestety, były i to bardzo intensywne także co ciąża to inna..
Mnie też wczoraj brzusio pobolewało ale nospy w domu nie mam :\

Do góry