reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Ej no właśnie Inka jest jeszcze...swoją drogą to myślałam kiedyś o nadaniu tak imienia dziewczynce - Ina i zdrabniać Inka :).
Blerka to "dobrze" że to "tylko" zapalenie pęcherza, wygrzejesz i po kłopocie :).
Akuku nie zazdroszczę Ci takich snów, bo niby sen, ale stresik jest.
Gnidka witaj, dowiedziałaś sie o ciąży w tym samym dniu co ja :) Tzn 26.12. potwierdziłam w badaniu krwi :) I zgadza się: lepszego prezentu mieć nie można, dla nas i dla dziadków :)

reklama
Gnidka cześć!

ja moich chłopców zdałam ich ojcu, teraz idziemy do kina na hobbita i kalmaryyyyyyyyyyy! Zterroryzowalam mojego m :rofl2:

Kochana, a ty lecz ten pecherz, duzo soku z żurawiny, najlepiej sama ugotuj.
sciskam was kochane mocno i do wieczora. Mwah!

ale antybiotyki dostałam. Lekarz mnie milion razy zapewnił, że to bezpieczne dla Glizdy i że lepiej to wyleczyć skutecznie niż później leczyć coś gorszego. Nie mam wyjścia, muszę mu zaufać.
Soki i grzanie też sobie zapewniam. Szkoda tylko, że już jutro do pracy... buuuu...

blerka antybiotyk na pewno Ci pomoże, bardziej byś zaszkodziła dziecku gdybyś się porządnie nie wyleczyła...:)
Słyszałam kiedyś, że dzieci których mamusie w ciąży miały zapalenie pęcherza po urodzeniu łapią zapalenie ucha... nie wiem czy to prawda czy nie, ale moja koleżanka tak miała i po porodzie nie mówiła nic o tym swoim zapaleniu i synek jej złapał zapalenie ucha i lekarz jej powiedział, że gdyby wiedział to synek by coś tam dostał:) Także jeszcze raz nie wiem ile w tym prawdy, ale pewnie powiedzieć nie zaszkodzi:)

Mi się ufo śniło, ale powiedziałam, że jestem w ciąży to mnie nie porwało :-)

A ja właśnie oglądam "O matko!" z Kasią Bosacką, super :-D

ale antybiotyki dostałam. Lekarz mnie milion razy zapewnił, że to bezpieczne dla Glizdy i że lepiej to wyleczyć skutecznie niż później leczyć coś gorszego. Nie mam wyjścia, muszę mu zaufać.
Soki i grzanie też sobie zapewniam. Szkoda tylko, że już jutro do pracy... buuuu...
Blerko, dobrze że masz antybiotyk. Żurawina sie wspomagaj.
kazda nieleczona infekcja niesie za sobą gorsze konsekwencje niż lek.

Lilija na szczescie stresu nie mam z tym zwiazanego bo obydwoje wiemy ze zdrada z jakiej kolwiek sttony = koniec
Tylko w tym snie m byl jakby inny niz jest ;) nie lubię takich snow wolalabym wogle nie spac.

Anney milej randki ;)

Blekrka napewno lekarz dal Ci cos bezpiecznego ;) wykuruj sie. W sumie moglas wziac zwolnienie zeby moc to wylerzec.

Anma ja kiedys ogladalam kilka odcinkow a teraz jak znalazl. Mam vod na tv wiec sobie wlacze bo chyba kiedys widzialam ze jest.

Tort zawiozlam klientka zadowolona bardziej ode mnie uff.
Zaraz wstawie zdjecie tylko na kompa wejde bo z tel pisze ;)

Spagett i wyszlo tak dobre ze moje dzieci ktore nie koniecznie lubia zjedli az im sie uszy trzesly ;) az mi sie milo zrobilo bo ostatnio stekaja.." a co dzis na obia? A czemu to ? Ja tego nie lubie" hehe

Tylko Emis nie zjadl chyba za mocne smaki jeszcze dla niego. Ostatnio je wszystko co my wiec probujemy ;) bardzo mu smakowala pieczarkowa, zeberka ;)

I znowu sie rozpisalam ;)

Wybaczcie ja to taka gadula z natury jestem.

A wogle to sie pozale Emilek mial roczek kilka dni temu i ani babcie ani nikt z rodziny nie dal mu zadnego prezentu .. moj brat ma synka pol roku starszego i na urodziny kupilam mu z moja mama na wspole krzeselko do karmienia...na swieta garaz i na wielkanoc juz wyslalam kosiarke fisher price.
Emis jeszcze chrztu nie mial ale wiedza ze i brat i bratowa beda chrzestnymi...
Moja mama jak byla u mnie to co chwile mi mowila ze musi cos dla Pawelka i dominika (od drugiego brata) kupic..a Emilowi nawet glupiego sliniaka nie kupila od kad siw urodzil... tak mi przykro troche.. a jak kiedys mamie wspomnialam ze mam wrazenie ze moje dzieci sa na ostatnim miejscu to stwierdzila ze jestem zazdrosna.

Tak wiec ja mam tak ze ze wszystkim musze liczyc na siebie. Tzn nie dostalam nic jesli chodzi o wyprawke itd.. takie zycie na obczyznie... wszyscy mysla ze jak mieszkamy tu to my mamy slac prezenty a nam nie trzeba bo wszystko mamy.. zreszta moja mama jak bratowa jej pyta co kupic to mowi "oni wszystko maja" eh

Akuku nie martw się. . Masz kochającego męża i swoje wyjątkowe dzieciaczki i to one są najważniejsze. Wiem że to przykre jak wlasna matka tak się zachowuje gdzie swoje wnuki powinna traktować jednakowo. No ale ludzie tacy są i kierują się stereotypami że jak mieszkasz za granicą to masz wszystko i nic nie potrzebujesz.. przykre to że nawet jakiegoś zainteresowania nie wykazuje że wnuki za granicą też czegoś potrzebują

akuku, to dosc typowe zachowanie neistety. moi rodzice tak nei robia absolutnie, ale praktycznie wszystkich znajomych tutaj, korych rodziny w pl meiszkaja maja sytuacje jak ty.
masz cudowna swoja rodzinke i to najwazniejsze. wiem,ze boli (mysmy nie istanieli dla mojej tesciowej, a moj luai nie istanial nawet dla wlasnego ojca) ale pamietaj ze to ty, maz i dzieci jestescie centrum wlasnego swiata i w dupe z cala reszta.

reklama
Akuku - brzucho do góry! Masz super Rodzinkę! Wiem, że jest przykro, ale najważniejsze masz swoich Chłopaków i to w jakiej ilości! ;)
Nierówne traktowanie dzieci jest okropne i bardzo krzywdzące. Przysięgliśmy sobie kiedyś z M, że zawsze będziemy traktować Glizdy równo - co oczywiście nie znaczy identycznie, bo każdy potrzebuje czegoś innego... ale równo.

Do góry