reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

anney mow mi więcej nazw pomidorow :D kobito ! haha :D nawet nie wiem czy tu kupe takiego pomidorka :D

A ten detektor dobry ??

pupui ja tak jak Ty wychodzę z zalozenia ze tak czy siak będzie kolejny bobo u nas ...oczywiście mam nadzieje ze nic zlego nas nie spotka...ale jakby cos tfu tfu to nie poddaje się i staramy się dalej - az ustrzelimy core! haha zarcik :D

Tort zrobiony, ale nie podoba mi się do końca, proporcje nie takie jakbym chciała ale co tam..oby się solenizantowi podobalo a gościom smakowalo.

reklama
Witajcie dziewczyny! :)

Mam do Was pytanie - od kiedy zamierzacie kupowac rzecy/zabawki/wyprawke dla maluszkow?

u mnie takie zabobony w rodzinie, ze boje sie juz nawet patrzec na cokolwiek dzieciecego w sklepie :no:

zdjecie akuku!!!

detektor dobry i on wylapal mi juz 9tyg tetno. ale raz. pewnie si emaly dobrze ulozyl. w zeszlej ciazy byly jakosciowo gorsze, ale juz na 10tyg smiagly.
mialam tez tetoskop i stetoskopem byl wiekszy fun, bo kopniaki, czkawki, babelki bylo slychac.

Witajcie dziewczyny! :)

Mam do Was pytanie - od kiedy zamierzacie kupowac rzecy/zabawki/wyprawke dla maluszkow?

u mnie takie zabobony w rodzinie, ze boje sie juz nawet patrzec na cokolwiek dzieciecego w sklepie :no:

jak wszystko bedzie dobrze to w marcu, zanim wroce do polski.
a jak nie bedzie mi dane wrocic, to pewnie czerwiec.

hej...
obudziła mnie dziś konieczność skorzystania z toalety, no ok, nocne siusiu jest calkiem normalne, ale 5 minut poźniej znowu i znowu i znowu.. :( chyba mam coś z pęcherzem. Czekam aż Małż się obudzi i jedziemy do szpitala. :-(

Ja zaczne kupowac gzies pod koniec wiosny, pewnie w okolicach maja. Ale byc moze na cos bardzo drobnego skusze sie wczesniej:-)
ja mam wszystko po corci ale nawet jesli bedzie dziewczynka to bede musiala pokupowac ubranka. Bo moja corka z grudnia a maluszek sierpniowy wiec pelnia lata i w grubych welurowych pizamkach spac nie bedzie:-D no chyba ze chlopak bedzie to ciuszki generanie wszystkie trzeba bedzie pokupowac. Ale nauczona z wczesniej kupie niezbede minimum bo jak doszlo co do czego to corka miala chyba z 11 bodziakow i to bylo za duzo.
ale to co najwazniejsze i najdrozsze to wszystko mam. Wozek, fotelik, lozeczko, przewijak. Chociaz nad przewijakiem zastanawiam sie czy nie kupic jakiesgos taniego z ikei. Corke przebieralam na komodzie gdzie mialam zainstalowany przewijak ale komoda duza i nie zmiesci sie nam teraz do sypiali tzn zmiescic moze i by sie zmiescila ale trzeby bylo wyniesc fotel a jego to juz nie mam gdzie postawic poza sypialnia. Wiec mysle czy nie kupic jakiego taniego z ikei co malo miejsca zajmuje i do sypiali do zmiesze i na nocne przebieranie malucha w sam raz.

akuku pokaz torta:-)

Dzień dobry mamusie!
Ja się tylko melduję że żyję ale jest najgorzej- od wczoraj męczą mnie takie mdłosci i wymioty że nie daję rady, cały dzień wiszę nad kibelkiem :(
Próbowałam was wczoraj poczytać do poduszki ale mój żołądek nie dał rady przy tych opisach kulinarnych. Dziś niestety nie jest lepiej, m wziął młodego na spacer a ja leżę.
Miłego dnia!

yoohoosek ojej to oby szybko mienaly..a ja się cieszyłam ze mi mijaja już :( a tu jeszcze wszystko się może zdarzyć.

dziewczyny dam zdjecie po południu/ wieczorkiem bo jeszcze nie robiłam a tort będę zawozić na 16 i wtedy dopiero będę zdjęcia cykac.
Ale szalu nie ma :)

ja dziś robie spaghetti :) a chłopaki pojada zaraz na sanki :) w góry bo u nas nie ma sniegu.

miłego dnia

reklama
blerka jedź sprawdź to siusianie! Jeśli miałaś potrzebę co 5 min to brzmi niepokojąco, więc dla pewności śmigaj:)

Ja również jeszcze się wstrzymuję z zakupami, ale oczywiście oglądam non stop coś:) Jak szykowaliśmy się do ślubu i wesela przez rok tak rozłożyliśmy koszty, że mimo iż nie było małe nie odczuliśmy tak tego:) i teraz w przypadku większych wydatków również mamy taki plan:) a i powoli rodzina i znajomi oferują, że chcą coś podarować, więc super;)

Do góry