reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Kassietta teraz pewnie już śpi ☺
A ja obecnie usypiam swojego.

Jlnx pięknie ściągasz pokarm. Ja najwięcej 60 ml ściągnęłam. Jednak nie ma co się dziwić, jak mały przy zoltaczce dużo nie ssie to i piersi nie pobudzają laktacji. Jutro o 10 razem kibicujemy.

Mój pierworodny tez nie spał. Matko On dalej się budzi w nocy. W ogóle to była szkoła życia. ..
Teraz się budzi bo chory jest. Pani dr nie zauważyła nic w gardle,choć już ochrypniety pojechał. Mocz zadany,krew tez i jesr ok. Ale M jeździł po cis na ból gardła bo aż puszczał x bólu. Kupił syrop prawoslazowy i lizaki natursept. Trochę pomogło,ale i tak się budzi o placze. Jutro cpsrake z nimi sama. Musze wezwać lekarza do domu.

A ja jade z Hugo na ip. Bo bardzo brzydki kaszle. Mam wizyte u pediatry na jutro ale jade na ip juz dzisiaj bo biedny sie meczy. I od wczoraj ulewa jeszcze wiecej niz normalnie. Przypuszczam ze kaszel nasila mu reluks

U nas tez kaszelek i katarek ;-( a niby dzieci na piersi nie chorują. Jaki mniej więcej jest Was plan dnia?

Pozwalacie dziecia w ciagu dnia spac na leżaczku?Przepraszam, ze powtarzam pytanie, ale nikt nie odpowiedział a bardzo mnie to ciekawi jak u Was jest.

Amor - ja nie odpowiedziałam bo nawet jakbym bardzo chciała to Leon w leżaczku nie zaśnie. Moim zdaniem jak raz na jakiś czas dziecko zasnie w leżaczku to nic się nie stanie...:)
Cina - zdrówka dla Hugo <3
Kasietta - pieknie z tym spaniem ;)

reklama
Do góry