Nie chodzi mi o to ze niska, bo to jest gdzies gora polowa 4 tyg ale chodzi mi o to czy przyrost nie jest zbyt maly.... Tez jak kolezanka wyzej stracilam bejbola w 12 tyg i jestem okropnie przewrazliwiona, juz nie mowiac o chorych myslach ktore mi sie nasuwaja same z siebie...
reklama
The_white_one sprawdzilam i piszecze niby w normie ale tak szczerze nowiac to dni po owulacji wpisalam na pale, bo nie mam pojecia kiedy ona u mnie wystepuje, nie mierze temp. Itp. Jedyne co to wiem ze u mnie sie pojawia pod koniec cyklu
lucalew
Fanka BB :)
Dziękuję Wam dziewczyny :-) Zawsze raźniej razem :-)
Ja tez lubie horrory ogladac ale teraz to przygodowy film ogladam.
The white one dziekuje za kalkulator bety
Ja tez lubie horrory ogladac ale teraz to przygodowy film ogladam.
The white one dziekuje za kalkulator bety
beata88
Lucalew fajny bejbolek przy nicku :-):-) twój??
Magdus wiem że ci trudno się nie nakrecac ja tez stracilam swoje pierwsze dziecko i wogole wiele dziewczyn jest po przejściach ale nie ma wyjscia musimy się trzymać. Nie nakrecaj się bo stres źle wplywa na dzidziulka. Pamietaj że ono odczuwa twoje emocje. Musimy myśleć pozytywnie
Magdus wiem że ci trudno się nie nakrecac ja tez stracilam swoje pierwsze dziecko i wogole wiele dziewczyn jest po przejściach ale nie ma wyjscia musimy się trzymać. Nie nakrecaj się bo stres źle wplywa na dzidziulka. Pamietaj że ono odczuwa twoje emocje. Musimy myśleć pozytywnie
lucalew
Hej Beata88 nie moj chociaz bardzo bym chciala :-)
loveboiled
Dziewczyny ja nigdy w zyciu nie robilam bety, w pierwszej ciazy i teraz w drugiej zrobilam dwa testy ciazowe i to mi starczy. nie ma co sie nakręcać
loveboiled
Cześć dziewczyny, gratuluję nowym!
Muffi Cieszę się że podobają Ci się imiona moich córek. Anielka jest śliczną blondyneczką z loczkami, z wyglądu aniołek ale charakter oj... śmiesznie to brzmi jak wołam tego łobuziora tym anielskim imieniem.., ale z drugiej strony bardzo wrażliwa dziewczynka... W każdym razie polecam imię. Laurę też oczywiście... ta z kolei jest strasznym wesołkiem od niemowlaka, taka słodka i zabawna... strasznie porozciągana jak jakaś gimnastyczka rosyjska .
Co do rodzenia, to niestety obydwie ciąże przechodziłam w upały. Anielkę rodziłam pod koniec lipca i powiem wam że nigdy w życiu tak sie nie spociłam chyba jak podczas tego porodu no gorąco było. Obydwie rodziłam SN. Laure nosiłam przez te wszystkie upały w brzuchu chadzając na spacery z roczniakiem nie umiejącym chodzić... ale jakoś dałam radę, a na szczęście na poród trafił się deszcz i chłodek wrześniowy Da się przeżyć.
Do lekarza chodzę prywatnie, ale tylko ze względu na pakiet medyczny od męża z pracy. Nie wyobrażam płacić za to wszystko bezpośrednio ... utopić się można w tych kosztach... wiyta, usg, badania...
Ciekawe która z nas będzie miała bliźniaki... hihi Macie jakieś przeczucia?
Mam nadzieję że nie ja czterech rąk nie mam. Ale zaraz... trzech też nie... ups...
U mojego meza w rodzinie sporo blizniakow jest, z mojej strony tez znam.. wiec kto wie ale nie wiem czy bym chciala.. hehe
beata88
Ok ja uciekam spaaaaać;-)
Dobranoc dziewuszki:-)
Wogole to zaczynam pokladac się w dzień tak na 2-3 h. A lubię sobie tak pospac oj lubię:-):-)
Dobranoc dziewuszki:-)
Wogole to zaczynam pokladac się w dzień tak na 2-3 h. A lubię sobie tak pospac oj lubię:-):-)
reklama
lucalew
Ja tez nie robilam bety w pierwszej ciazy a w tej zrobilam tylko zeby potwierdzic test no i drugi zeby juz sprawdzic czy rosnie. Wiem, ze nie powinnam sie nakrecac i stresowac, narzeczony tez mnie ciagle upomina ze mam sie nakrecac.