reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
O matko, bliźniaki... nie straszcie :) hehehe

Laski nie nakręcajcie się z tą betą. Wynik bety zależy od momentu zagnieżdżenia się fasolki, dlatego te normy są takie płynne. Ważne jest, żeby przyrastała dobrze. W ciągu 48h powinna wzrastać minimum o 66%, a najlepiej się podwajać. Więc u Was dziewczyny, wg tej zasady, wszystko jest ok! Właśnie dlatego zrezygnowałam z bety, żeby się nie nakręcać, co ma być to będzie. I nawet wstawiłam sobie suwaczek, a co! :)

Witam nowe mamy!! ;)

Cześć Dziewczyny!
Witaj lucalew!

Dziś od rana straszne mdłości... jeszcze nie przytulam kibelka, ale już mało mi brakuje. bleeee....

Odwiedził Was Mikołaj? Byłyście grzeczne w tym roku ? ;-):-D

Hejka ale dziś mi mała nie dała spać, masakra. Woła, ja do niej idę, kładę się obok, a ona kładzie się w poprzek i mnie skopuje nogami.. więc idę do siebie, a ona wola mama..OMG! i tak ze trzy razy. hartuje mnie co bym nie zapomniała jak to jest wstawać w nocy :)

blerka współczuje mdłości mnie też nawiedzają i w ogóle straciłam apetyt przez to. Ale może to dobrze, może tak nie przytyje :)

A i mikołaja u mnie nie było buuu...:-D

Hej dziewczyny!!

Gratuluje Wam ogromnie i życzę zdrowych miesięcy do porodu.
Ja mam cichą (a może i wielką!) nadzieję, że dołączę do Was!
Staram się już 15 miesięcy... testuje dzień przed wigilią tj. 20.12.
Trzymajcie za mnie kciuki!! Musi się tym razem udać!

Pozdrawiam

Mnie zamiast Mikołaja odwiedziły hemoroidy.. W poprzedniej ciąży tez miałam.. :/ dzisiaj rano tez źle się czuję, czuję jakbym zaraz miała zwymiotowac

Uuuu to kiepsko macie... Jestem chyba jakąś farciarą (tfu!). Lekkie mulenie miałam w 4 tyg, potem przeszło, a jedyne co zostało to nadwrażliwość biustu, ale nie jest to zbyt męczące. Ale pewnie jeszcze wszystko przede mną :p

Sysiq trzymam kciuki za pozytywny wynik!

U mnie był Mikołaj ale co najlepsze przebudziłam się jak się podkładał mi prezent (Mąż) i myślałam że zawału dostanę:O:O

Pozdrowienia i miłego spokojnego dnia wszystkim Ciężaróweczkom:*

reklama
Hej dziewczyny
Sisiq trzymam mocno kciuki :-)
U mnie tez nie bylo Mikolaja moze jeszcze bedzie....
Mnie za to goni do wc co 5 minut no i przeziebiona niestety jestem a jakby tego bylo malo to jakas infekcja chyba sie zaczyna. Jak myslicie dziewczyny moge zaczac stosowac clortimazolum? Mam za pare dni dopiero wizyte u lekarza wiec nie chcialabym zeby sie juz mocno rozwinela. Moze ktoras z Was stosowala ten krem w czasie ciazy?

Do góry