reklama
Sysiq
Uśmiech łagodzi rany ♥
Bunia, Akuku, Lakara gratuluje!!! Przynajmniej wy macie juz to za soba :-) Chociaz Akuku wiele przed wycierpialas.
Jeszcze ja dziewczyny, termin mam na dzisiaj, ale nic sie nie zapowiada. W poniedziałek pojade do szpitala bo mala bardzo malo sie rusza. Mam nadzieje, ze wyrobimy sie z porodem w sierpniu. :-)
Jeszcze ja dziewczyny, termin mam na dzisiaj, ale nic sie nie zapowiada. W poniedziałek pojade do szpitala bo mala bardzo malo sie rusza. Mam nadzieje, ze wyrobimy sie z porodem w sierpniu. :-)
sann91
Fanka BB :)
Gratulacje mamuśki :-* <3 buziaczki dla maluszków :-*
Akuku
Fanka BB :)
Bunia no dala na siebie poczekac.
Teraz smieje sie z tych przwpowiadaczy ale w sumie skad moglam wiedziec czy nie beda sie przeradzac w silniejsze..
Dobrze ze mala juz z nami cala i zdrowa.
Od poltorej godziny cycamy ! Ciekawe kiedy dostane pokarm bo tej siary to malutko haha..a mala widze chce i chce ! Kilka zmian piersi na jedno karmienie.
Aa rodzilam z polozna ktora przyjmowala Emilka i mnie pamietala
Teraz smieje sie z tych przwpowiadaczy ale w sumie skad moglam wiedziec czy nie beda sie przeradzac w silniejsze..
Dobrze ze mala juz z nami cala i zdrowa.
Od poltorej godziny cycamy ! Ciekawe kiedy dostane pokarm bo tej siary to malutko haha..a mala widze chce i chce ! Kilka zmian piersi na jedno karmienie.
Aa rodzilam z polozna ktora przyjmowala Emilka i mnie pamietala
Dziewczyny gratuluję wam bardzo waszych pociech! Jeszcze ja jestem w dwupaku i nic się nie zapowiada. Wczoraj miałam ostatnia wizytę u gin, szyjka się nie skraca ale jest miękka, pipka opuchnięta wiec niby coś się obniża a rozwarcie uwaga aż na opuszek! Hahahaah się uśmiałam
reklama