reklama
Akuku,
Na ktg wczoraj co 1- 2 min skurcze to pisze ze 100% przez minutę nawet i myślałam że rozkręci ... skurcze btly bolesne ale nie aż tak bardzo, wiec różnie odczuwają ból i roznie się pisze na ktg.
Dziewczyny dziękuję za kciuki, oby zadzialy wasze kciuki w końcu
Na ktg wczoraj co 1- 2 min skurcze to pisze ze 100% przez minutę nawet i myślałam że rozkręci ... skurcze btly bolesne ale nie aż tak bardzo, wiec różnie odczuwają ból i roznie się pisze na ktg.
Dziewczyny dziękuję za kciuki, oby zadzialy wasze kciuki w końcu
maartuszkaa89
Fanka BB :)
Lucere gratuluję!!
Akuku trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie u Ciebie i szybki powrót do zdrowia Vikiego
Lidia mam nadzieję że baby blues szybko odejdzie ;-)
Akuku trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie u Ciebie i szybki powrót do zdrowia Vikiego
Lidia mam nadzieję że baby blues szybko odejdzie ;-)
Super Akuku! Wiem, że Ci ciężko ze względu na Vikiego, ale wszystko będzie dobrze. Skup się na Ali bo jemu jest pewnie obojętne kto mu "trzyma włosy" [emoji6]
Akuku, Lunera, Bunia kciuki & & & &
Lucere gratulacje!![emoji8] Witaj Ignaś!
Anciikowa ja podobne myśli mam od wtorku. Ale będzie jak lekarze zadecydują. Też nie chciałam cc ale teraz wszystko dla dobra małego.
Akuku, Lunera, Bunia kciuki & & & &
Lucere gratulacje!![emoji8] Witaj Ignaś!
Anciikowa ja podobne myśli mam od wtorku. Ale będzie jak lekarze zadecydują. Też nie chciałam cc ale teraz wszystko dla dobra małego.
Dziewczyny, które macie fb zobaczcie koniecznie film https://www.facebook.com/pixable/videos/1693611014191621/
Ale się poryczałam!![emoji13] Niestety nie umiem znaleźć tego bezpośrednio na yt.
Ale się poryczałam!![emoji13] Niestety nie umiem znaleźć tego bezpośrednio na yt.
Akuku
Nadal w szpitalu pospalam chwile..tylko skurcze wybudzaly ale co 18 minut! Bolesne mocno.. sprobuje dalrj pospac.. bo wydaje mi sie ze organizm zwolnil przez nieprzespana noc. ..cala noc praktycznie oka nie zmrozylam.
Narazie mnie nie wyganiaja. Mam sprobowac pospa i zobaczymy co dalej .. jak skurcze beda bardziej regularne to sprawdza rozwarcie.
Narazie mnie nie wyganiaja. Mam sprobowac pospa i zobaczymy co dalej .. jak skurcze beda bardziej regularne to sprawdza rozwarcie.
reklama
anciikowa
Zuzzi suuuper video! Mój niestety jak usłyszał to zamilkł, usiadł na podłodze i wyglądał na obrażonego, a kiedy zaczęliśmy dopytywać czemu ma taką minę to odpowiedział zły, że on nie chce rodzeństwa i nie chce "tego dziecka" na szczęście oswajaliśmy go z myślą, że Leon się pojawi i powolutku jest coraz lepiej, ale jak będzie to się okaże po porodzie. Z rozpieszczonym jedynakiem zawsze jest ciężko ale znalazłam w końcu prezent dla Kubusia od Leośka i myślę, że jakoś przebrniemy!