reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Kamelle smutno mi bardzo wiem co przechodzisz.Trzymaj sie kochana, badz nadal silna. Zapalam
[*] dla Twojego Aniołka.
Mam nadzieje, ze juz niedlugo odwiedzisz nas z dobra wiadomoscia o kruszynce - zycze z calego serca. Sciskam mocno.

Witam nowa mamusie.
Ja niestety nie poznalam i nie poznam tesciow bo nie żyją :-( Poznalam tylko macoche, ktora jest bardzo ok.

Anney to czekamy na relacje z wizyty. Zawsze tak jest ze jak ktos chce dziecka i zalezy mu bardzo to o wszystkim mysli i sie stresuje ze moze cos zaszodzic dziecku a ile jest kobiet ktore nie dbaja o siebie w ciazy, pija nawet alkohol czy pala czy nawet biora narkotyki i wszystko maja gdzies czy dziecko urodzi sie zdrowe czy nie.

ja tez :(((

wlasnie skoncyzlam rozmzowe z kolezanka (7 koleanek w ciazy) miala przzeiernosc robiona 4tyg temu i amniopunkcje 2tyg temu, bo przeziernosc wyszla 3.8mm... tu w uk

jej dzziecko ma zespol edwardsa :((((((((

co sie do cholery dieje!!!!!

Kurcze myślałam że jak zobaczę mojego malucha i bijące serducho to będę jakaś spokojna i dzidzie. I byłam spokojna. Poprzednim razem poronilam w 4-5 tygodniu. Wiec teraz w 7 myślałam że teraz musi być dobrze ale czytając tutaj kolejne wypowiedzi o poronienach zaczynam stresować się od nowa :(

reklama
Dziewczyny, na wstepie chce napisac ze nie mozemy patrzec na swoje ciaze przez pryzmat naszych kolezanek, ktore stracily malenstwa. Moze to bedzie brutalne, ale zawsze na kogos musi wypasc.... na mnie wypadlo w kwietniu, na lucalew w lipcu i nic na to nie poradzimy, musimy tylko dbac o siebie, nic innego nie mozemy zrobic bo nie mamy na nic wplywu poki co.
Kamelle ciesze sie z tej sily, ktora w sobie odnalazlas, to naprawde duzo znaczy. Narkoza to pryszcz, tez bylam przerazona, najbafdziej sie balam, ze asne a bede wszystko czula, a jednak sam zabieg poszedl mega bezproblemowo i bardzo dobrze sie czulam. Zycze Ci owocnych staran i niech Twoja kruszynka czuwa nad Twoimi dzieciaczkami. Zapalam dla malenstwa swiatelko
[*]
[*] nie poddawaj sie, musimy wierzyc w to, ze sie uda !

Ja mmam w porzadku tesciow, tesciowa troche upierdliwa, meczaca, co to jak sie uprze to 5 razy bedzie dzwonic nim nie odbiore, a tesciu to raczej milczacy dobroczynca, obiecal nam komode lozeczko i wozek ;-) i w sumie on najbardziej sie ucieszyl i w lutym i w grudniu :) kiedys mowil ze jest za mlody na dziadka, a jak sobie wypil to pytal kiedy bede w ciazy bo on chce byc dziadkiem ;-)

Mnie ez bardzo przygnebiaja takie wiadomosci... nie dlatego ze zaczynam martwic sie o swoja ciaze (jak sie ma cos stac to sie stanie ) ale dlatego ze wiem co kobitki czuja i przez to przypominam sobie kwiecien....

Ja dojrzala do bycia matka tez juz bylam w wieku 17 lat, ale dopiero teraz i moglismy i sie udalo. Staralismy sie 2 lata o poprzednia.
Niektore kobiety traktuja rodzine - meza i dzieci jako dodatek. Bo kariera itp itd. Ja wszystko inne traktuje jako dodatrk, moj facet zawsze byl dla mnie najwazniejszy i moje nienarodzone dzieci :)

Jesli urazilam kogokolwiek moim postem - wiedzcie ze to nie bylo moim celem.

Do góry