reklama
starajaca25
Fanka BB :)
Tera to ja znowu sie tak boje o moje malenstwo jak zobaczylam jaak mi przykro ale suuper ze masz szczescie a moje pierwsze wiec strach jest okropny Bozee opiekuj sie moim malenstwem bo az mnie zakulo cos kochana trzymaj sie powodzenia zycze
anney
Witam Sann i Szczesliwa :-)
Muszę się pochwalić , że dziś zostałam ciocią pierwszej dziewczynki w naszej rodzinie :-)
grauluje ))
jinx, ja tez 33 lata w ty roku...
anma, poprzednia tesciowa byla koszmarem (roznica kulturowa, a tesc nie zyl)
a aktualni sa rewelacyjni, jak kumple.
anney
a ja dzis jade na usg, troche przy okazji.
kilka dni temu pisalam wam,ze przyjaciolka indonezyjka ma dwie tluste krechy.
wzielam ja dzis na bete i progesteron, a tu wynik 166tys! wiec albo ma blizniaki, albo jest tez w 10tyg ciazy hahaaha i na 20.30 ma wizyte, a ja zaraz po niej mykne podejrzec nasza kruszynke, tym bardziej ze sie okazalo,ze nasz znajomy jest wlascicielem kliniki do ktroej chodze, a my w zasadzzie nigdy nie rozmawiamy o pracy jak sie spotykamy hhahah wiec mam znizke
to ci dopiero.
nita przerazona, bo ani kwasu foliowehgo nei brala, w grudniu pila alkohol i to sporo a okres miala.... skapszy troche, ale miala. dzis pierwszy raz zwymiotowala, posypia od 2tygoni, wiec cholera wie. boje sie tez trche o nia...
kilka dni temu pisalam wam,ze przyjaciolka indonezyjka ma dwie tluste krechy.
wzielam ja dzis na bete i progesteron, a tu wynik 166tys! wiec albo ma blizniaki, albo jest tez w 10tyg ciazy hahaaha i na 20.30 ma wizyte, a ja zaraz po niej mykne podejrzec nasza kruszynke, tym bardziej ze sie okazalo,ze nasz znajomy jest wlascicielem kliniki do ktroej chodze, a my w zasadzzie nigdy nie rozmawiamy o pracy jak sie spotykamy hhahah wiec mam znizke
to ci dopiero.
nita przerazona, bo ani kwasu foliowehgo nei brala, w grudniu pila alkohol i to sporo a okres miala.... skapszy troche, ale miala. dzis pierwszy raz zwymiotowala, posypia od 2tygoni, wiec cholera wie. boje sie tez trche o nia...
maartuszkaa89
Ale się zdołowałam przez te złe wiadomości :-( taki strach mnie ogarnął że nie wiem jak wytrzymam do czwartku :-(
loveboiled
Kamelle przykro mi
Ale dziewczyny nie stresujmy się tak..
Ale dziewczyny nie stresujmy się tak..
reklama
starajaca25
Marta ja tez