reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Daria, trzymaj się..

Witaj, Szczęśliwa. Ja z Warszawy jestem, też w pierwszej ciąży, chociaż jestem w takim wieku, że mogłabym już mieć trójkę odchowanych dzieciaków (w marcu 32 kończę). Ja za to jestem z tych szczęśliwych, że za bardzo objawów nie miałam, jeżeli mdłości, to bardzo delikatne, z głodu, przez to martwię się, że mi za dużo przybyło kg, bo wg. kalkulatorów do teraz powinno być tylko ok. 1 kg. Czekam na USG (14go) i mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku.

Właśnie wróciłam z zimowej jazdy rowerem po Kabatach. Widzę, że taki umiarkowany ruch na świeżym powietrzu mi służy. Teraz mogę z czystym sumieniem zrobić kotlety z karkówki, pieczone ziemniaczki i duużo sałatki :)

reklama
18 lat, ale mój partner jest ode mnie starszy,on pracuje ja naukę będę chciała cały czas kontynuować, a najważniejsze, że mam wsparcie od rodziny i przyjaciół, więc o tyle się ciesze:) Na początku ciąży miałam wieczorne mdłości, że nie mogłam spać, a teraz tak różnie, ale łapią szczególnie po jedzeniu. Usg dopiero mam 20 stycznia, wiec już będzie 12 tydzień. Mam nadzieję, że lekarz puści mi bicie serduszka. :) Może to trochę za wcześnie, ale myślałyście już nad imionami?

hej hej szczesliwa.

mdlosci wrocily.ufff boze co za hustawka.

nie wiem co mi sie w brzuchu dzieje, bo mnei straszni elaskocze. ale to strasznie jak sie poloze na wznak. w zadnej z poprzednich ciaz tak nei mialam :nerd:

nie mam sily pracowac, a mam tone rysunkow do piatku! dajcie mi kopa! :szok:

akuku, wozek jest juz?

Starajaca ja Ci mialam 18 lat jak zaszlam w ciaze a byla planowana ;) druga planowana , trzecia tez i czwarta rowniez ;) tak wiec nie zawsze mlody wiek swiadczy i wpadce ;)
Ja mam dopiero 25 lat ;)

Poprasowalam w koncu.. ;) zaraz po starszakow jade ;)

reklama
Zawsze chciałam mieć dziecko, jaka młoda osoba, ale chciałam mieć skończone 18 lat, a tak urodzę parę miesięcy przed. Nie boje się tego, bo wiem, że dam sobie radę, muszę dla mojego maleństwa. Mam do was pytanie, tez tak macie, że nie możecie się doczekać maluszka? Bo ja nie wiem, jak wytrzymam do sierpnia :( Jak jestem w sklepie już mam ochotę coś dla niego lub dla niej kupić, ale chce poczekać do poznania płci :)

Do góry