reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Witaj Aguś super że na wizycie ok a serduszko też juz widziałaś? Który to tydzień?? jestem ciekawa co się pokaże u mnie w poniedziałek :))
oczywiście juz dodaję do listy:) kiedy następna wizyta??

reklama
Beatko tydzień 5, dzień 1. Widziałam sam pęcherzyk ponad 1cm, taki jak wpisując w google 5tc można sobie wyszukać żadnych szczegółów tam nie widzę. Tydzień temu jeszcze nic na usg nie było widać,dlatego też poszłam na tę betę.
Serduszko chyba będzie na kolejnej wizycie tj. 18.12.:-)
A napisz mi proszę jak mogę sobie wstawić taki ładny suwaczek?

Lista uaktualniona :) w późniejszym terminie za kilka m-c dodam do niej jeszcze płeć i imię :))

aga suwaczek szukasz i ustawiasz w sieci ja swój wzięłam ze strony fajna mama. A co do ustawienie wchodzisz w panel użytkownika-->po lewej stronie masz edytuj sygnaturę--> i tam wklejasz link który sobie wygenerujesz w sieci i dajesz zapisz :)

Witam nowe mamusie :) oj dużo nas przybywa i to na razie na pierwsza polowe sierpnia nie długo pojawia się dziewczyny na druga polowe :)

Bez marudzenia ale pomyślcie sobie że przyjdzie nam rodzić w tych upałach i ostatnie miesiące najgorętsze będziemy musiały się nachodzić i uporać ze wszelkimi bolączkami. Ja pierwszą córcie rodziłam w marcu więc nie wiem co to znaczy ale aż się boję :)

Ja synka w maju rodzilam wiec jeszcze nie było tak gorąco, no ale w sierpniu to juz gorąco, będzie ciężko.

No pewnie ze wszystkie razem wytrwamy do sipernia :)

To ja chyba sobie z mezem na rocznice slubu sprawilam dzidzie bo z tych ibternetowych kalkulatorow termin mi wychodzi na 4.08 a wtedy mamy rocznice :D ojjj tam wszystkoctrzeba przezyc, byleby malenstwa sie zdrowe i piekne rodzily ;)

reklama
Do góry