reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Amor ja kazde dziecko kochalam od poczatku ale ja nie nialam stresa z opieka bo sie dlugi dziecmi opiekowalam i nie stresowalam sie tak bardzo.
Milosc sie nie dzieli tylko serce rosnie ;) kazde dziecko kocha sie tak samo ale calkiem inaczej hehe

Jeszcze 4 godz..
Ide zaraz klas emilka ;)

reklama
Akuku - kciuki

ja się z dnia na dzień czuję coraz gorzej... dziś mam taki nacisk u ujścia, że boje się, że Leon mi wypadnie. Każdy ruch sprawia mi dziś ból. Trochę się zaczynam niepokoić... jeszcze nie miałam takich objawów.
Dziś jest kiepsko bardzo.
Dopakowałam torbę.... bo mam jakieś dziwne przeczucie..

blerka to już taki etap ciąży że kto wie, trzymam kciuki za Ciebie
Akuku pięknie napisane że to nie miłość się dzieli ale serce rośnie
mnie też niedawno zaczął boleć brzuch i na wymioty mnie bierze :( tyle, że nie wiążę tego z porodem tylko raczej z tymi upałami, które naprawdę dają mi w kość :( ja to w ogóle nawet torby nie mam spakowanej, nie wiem jakoś nie umiem się zabrać za to :baffled:

blerka!! :D :-):-):-):-):-) szafa poczeka :-)
nie zapomnij szczoteczki do zebow ;)
chcalabys d
zis?

akuku, na 13

reklama
Anney - szczoteczka spakowana... :p
Nie wiem czy bym chciała... Nic mi ta data nie mówi... 24 lipca.. Brzmi nieźle. ;)
Leoś jakoś mało aktywny dziś... Też może go to męczy, że matka się czuje kiepsko.

To powodzenia na wizycie Anney, bo Ty już powinnaś zacząć rodzić żeby przepowiednia forumowej czarownicy się sprawdziła :p

Do góry