reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Anney daj spokoj, mnie dzis przez chwile piersi przestaly bolec, tzn bolaly ciut mniej niz zazwyczaj i wpadlam w taka panike, ze masakra :szok: Juz chore mysli itp...Ja bym juz chciala byc po prenatalnych...
Dziewczynki tym spaniem to chyba zarazacie :-) Wstalam o 10 a o 12 znow bylam w lozku :-)
Beatko, tutaj bezkarnie mozemy sie zalic :-)

reklama
Ja to tylko czekam aż te pierwsze 12 tygodni minie. Potem już wróci wszystko no normalności (mam nadzieje). Do niedzieli mam czas na zebranie energii bo w niedzieli znów do pracy na noc :) Jutro jeszcze na sklepy przepatrzeć czy coś zostało z wyprzedaży.

Ojj ja tez bym tylko spala i jadla ;) tzn apetyt slabszy..alr kanapki z seren i pomidorami mi smakuja ..a i spelnilam swoja zachcianke na gorchowke dzis i tak sie nie moglam doczekac ze groch nie ugotowany hahaha ;) ale dobra byla ;)

Spalam na kanapie przy biegajacych starszakach od 15 do 17.30 a o 21 znowu mi sie spac chcialo..i jak przymykalam oczy to mi sie juz snilo cos hehe.

Dzis m sie obrwalo za całokształt ;) ojj ile to jeszcze do konca zostalo ? U mnie przy do B rych wiatrach ponad 7 miesiecy.

A tak sobie wlansie pomyslalam termin mam na 23.08 i mam chrzesniaka z 10.08 ... nie chcialabym za bardzo w tym dniu rodzic.. a sie smieje ze co dziecko to szybciej rodze. Alex 40tc3d, Victor 39tc, Emil 38tc3d...
Wagowo po dzieciach widac roznice juz bylo (A:3.400, V: 3.250, E: 2940)

Jozio moj 40t5d (przy zatrzymanej akcji powodowej w 19tyg, szwie i szyjce 1.5cm) 3360g
luai 40t2d (szyjka otwarta do 24tc, podtrzymywane do momentu zamknięcia) 3136g

i weź tu bądź człowieku mądry

To może ja też się przyłącze. Mam 26 lat i 3 letnia xoreczke w domu. O drugą ciążę staraliśmy się pół roku. Termin mam na 22.08.15. W piątek idę do giną. Ogólnie Czuje się strasznie ciągle bym spala albo wymiotowala. Z córką "całowałam się z sedesem " do 8 miesiąca a mmylilo mnie do końca. Teraz wszystko wraca i nie mogę sobie z tym poradzić. Gratuluję wszystkim przyszłym mamusia i życzę powodzenia

Witaj frania! No ja tu myślę że to okropne samopoczucie mi przejdzie wraz z pierwszym trymestrem a ty mowisz że do 8 mc cie trzymało ? O litosci..

Magdus no tak tu to można się żalić bezkarnie :-D

Witam się z rana ;-) ja zaraz jadę kupić jakąś sukienkę bo jeansy juz mnie cisną.

Frania, to termin masz w moje urodziny :-) Witaj !

Beatko, moj to mnie w ogole nie rozumie, takze szczescie, ze wy tu jestescie :-) Ja jak tylko jestem w domu to biegam w geterkach, albo w legginsach podciagnietych pod same cycki hahahahha

reklama
Witam sie i ja.

Zaczynam tracic talie chociaz brzucha jeszcze mi nie wywalilo. No i czasem mam zaparcia,ufff

Czesto slyszalam historie ze ciaza zagrozona przedwczesnym porodem a pozniej porod po terminie :-)
Ja urodzilam 5 dni przed przewidywanym terminem. I bardzo sie z tego faktu ucieszylam :-)

Do góry