reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

J w ciazy przytylam 24 kg ale karmienie piersia dziala cuda i 3 miesiace po porodzie wrocilam do rozm. 34
W kwesti zaparc ti faktycznie duzo tez blonnika, zreszta wszelkie platki, otreby sa zdrowe i w ciazy jak najbardziej ok

Dziewczynki bierzecie witaminy???? Ja teraz tylko kwas foliowy, no i narazie staram sie zdrowo odzywiac, nie wiem jak kwestia dha i wit d????? Na wizycie musze zaotsc gina, poki co jem siemie lniane, dodaje do sniadania olej kokosowy

Ostatnia edycja:
reklama
Aaga84 u mnie tez bedzie mala roznica 17 miesiecy :)
Do tego mam 2 starszakow :) damy rade..
Pomiedzy Alexem i Vikim tez 17 m roznicy... ciezko bylo.. pierwsze pol roku masakra :) ale uwazam ze warto dla przyjazni braci sie tak umeczyc :)
Tak wszystkie sn ;)

Ja biore kwas foliowy i prenatal classic, to ma zestaw witamin.
Starajaca, my juz z mezem dawno mamy wybrane, co by w ciazy sie nie klocic :-)
Jakies takie leki mnie dopadly :zawstydzona/y: W ogole to dzis klucia w pochwie osiagnely punkt kulminacyjny, chyba sie poloze i tyle z dnia bedzie. I poza tym im blizej 12 tyg tym bardziej sie boje, ze znow bedzie cos nie tak...

Ja zakupie chyba sobie omegamed optima, w skladzie kwas foliowy, wit d, jod i zelazo. Co do imienia jakies tam typy mam ale poczekam jak poznam plec:-)

Starająca - ja myślę ciągle o imionach... i ciągle do listy dopisuje nowe ;-)

Magdus - spokojnie, nie denerwuj się... myśl pozytywnie i uszy do góry! Połóż się i odpocznij... może zarzuć sobie jakąś komedię albo poczytaj... Wszystko będzie dobrze!

Akuku - Ty to jesteś twarda Babka! ;-)

reklama
Do góry