reklama
Dziewczyny Kochane! Chciałam Wam życzyć super sylwestra, choć na pewno o wiele spokojniejszego niż w latach ubiegłych Pijcie piccolo ze smakiem! Niech ten cudowny 2015 rok przyniesie Nam cudowne, zdrowe bobasy i myślę, że nic więcej nam do szczęścia nie będzie potrzebne Ściskam!
Akuku
Fanka BB :)
Ja latalam w kazdej ciazy.. dzieci zdrowe
Starajaca maja lraw o ci zaczac llacic chyba od 32 tc ? Nie lamietam..pogadan z pracodawca bo nie powinnas miec tego wyplacanego teraz..
Wszyatkiego dobrego w nowym rlku !!
Ja rok temu o tej porze liczylam skurcze ! Hahaha
Starajaca maja lraw o ci zaczac llacic chyba od 32 tc ? Nie lamietam..pogadan z pracodawca bo nie powinnas miec tego wyplacanego teraz..
Wszyatkiego dobrego w nowym rlku !!
Ja rok temu o tej porze liczylam skurcze ! Hahaha
beata88
Dziewczyny Najlepszego w Nowym Roku.. i na pewno taki będzie! Ja właśnie sącze piccolo haha bo do północy to ja nie wytrzymam ;-)
goosiak16
Zaangażowana w BB
Dziewczynki również życzę szzesliwego nowego roku aby ten rok był lepszy niż poprzedni Ja już gotowa na piżama party wiec zaraz wpadnę w objęcia morfeusza
loveboiled
Szczęśliwego nowego roku dziewczyny ja tez popijam bezalkoholowego
Jeśli chodzi o wyprawkę to dla chłopaka mam wszystko po Joschce. Jedynie co dokupiłam to bazę do fotelika samochodowego. Wózek też mam. Ale itak wewnętrzne przeczucie mam że będzie dziewczyna. Nie wiem czemu. Ja zacznę kupować po drugim scanie jak ujawni miminek co ma między nogami.
Ja to coś się dużo bardziej obawiam o tą ciąże. Choć nie wiem czemu. Może już nie bujam w obłokach jak kiedyś tylko wiecej wiem... ciężko stwierdzić.
U mnie wszyscy w domu szaleją a ja jestem mega grumpy no ale tak to już jest. Jeszcze 25 minut i u mnie wybije północ.
BY TEN ROK BYŁ DLA NAS WSZYSTKICH PEŁEN POZYTWNYCH NIESPODZIANEK I SAMYCH DOBRYCH NOWIN!!!!
Ja to coś się dużo bardziej obawiam o tą ciąże. Choć nie wiem czemu. Może już nie bujam w obłokach jak kiedyś tylko wiecej wiem... ciężko stwierdzić.
U mnie wszyscy w domu szaleją a ja jestem mega grumpy no ale tak to już jest. Jeszcze 25 minut i u mnie wybije północ.
BY TEN ROK BYŁ DLA NAS WSZYSTKICH PEŁEN POZYTWNYCH NIESPODZIANEK I SAMYCH DOBRYCH NOWIN!!!!
Fiołeczka89
Kochane życzę Wam szczęśliwego nowego roku! :*
reklama