reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Beatko Tobie rowniez wesolych i spokojnych !!! I reszcie dziewczyn tez ! I zeby szybko zlecialy i nowy rok szybko sie pojawil, a pozniej kazda na wizyte i same dobre wiesci !
Aaga slicznie dziekuje :-) Mnie lekarz zalozyl karte wlasnie wczoraj. W zeszlym tyg nie zakladal, ale sam pecherzyk uznal za ciaze ;-) pewnie co lekarz to inna szkola. Moj np nie daje mi ani luteiny ani zadnych duphastonow, bo to bez sensu. Skoro nic sie nie dzieje, to szkoda sie faszerowac lekami, a czesto moga zaburzyc obraz.

Jeszcze raz SPOKOJNYCH i NUDNYCH swiat :-)

reklama
Aaga mi lekarz zalazyl karte ciazy na pierwszej wizycie ale wiem ze z tym zakladaniem jest roznie, dobrze zeby przed 10tc juz miec jesli ktos bedzie chcial sie ubiegac np o becikowe.

Dziewczyny dziekuje za zyczenia i ja Wam wszystkim życzę przede wszystkim zdrowych, spokojnych, pełnych milosci i usmiechu w gronie najbliższych Wam osób Świąt Bożego Narodzenia :-)

Witajcie dziewczyny . W przyszly poniedzialek mam pierwsza wizyte u ginekologa. Moze wiecie dokladniej na czym ona polega? Troszke sie stresuje i jestem bardzo niesmiala do tego ide do "pana" doktora :p a zeby jeszcze cos dorzucic jestem za granica a dokladnie w Belgii,wiadomo w jezyku ojczystym zawsze latwiej a tu ang :d Wesolych Swiat wszystkim mamom :*

Ja nie mam jeszcze karty ciazy zalozonej. Lekarz zlecil mi badania i mam sie z nimi stawic 17.01 wiec licze ze wtedy zalozy mi ja.

Poprzednio pracowalam do 7,5 miesiaca bo super sie czulam i nie lubie siedziec w domu. Poza tym wrocilam do pracy jak synek mial 7 mies mimo ze przyslugiwal mi roczny macierzynski. Bo szef naciskal. I.... Zaluje. Nikt mi nie wroci tego czasu. Teraz wczesniej chce isc na L4 i od razu pojde na roczny macierzynski. Bede mogla troche nadrobic czasu z synkiem i zajac sie wykanczaniem naszego gniazdka. Moj maz niestety duzo pracuje. Ja zreszta tez. I przez rok prace w ogole sie nie posuwaja. Teraz bede miala na to czas ;-)

Pateczka - lekarz Cie zbada i da skierowania na badania (krew, mocz, cytologia)... Nie ma sie czym stresowac! A w jakim miescie mieszkasz?

Dziekuje Wam za zyczenia.
Wszystkim zycze wesolych i rodzinnys Swiat!!!!!

Dziewczyny przepraszam, ale ostatnio nie mam czasu Was czytać.

Byłam dziś na wizycie u lekarza, serduszko bije, maluszek ma 8,3mm. Strasznie się cieszę.

Chciałam Wam życzyć spokojnych i pogodnych Świąt ;) Niech to będzie dla Was magiczny czas ;)

Dziewczyny zycze wam wesolych swiat ;)
Na nic czasu nie mam.. robie dwa torty i jeszcze troche do zrobienia mam.

Do po swietach :)

reklama
Witam

Ja niestety przez ciagle mdlosci i przygotowania do swiat nie mam na nic czasu ale staram sie choc miedzyczasie podczytac was z telefonu bo o wlaczeniu kompa nawet nie mysle.

Witam nowe mamuski i gratuluje.

Gratuluje udanych wizyt ciesze sie bardzo ze tyle dobrych wiesci. A za zamatrwiajace sie ogromne kciuki

Zycze wszystkim udanych Swiat Bozego Narodzenia, duzo zdrowia i spokoju. Buziaki babeczki:-*
I dziekuje za wasze zyczenia

Do góry