reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
To ja miałam dostać tego SMSa a nie Ty 🫣. Ciekawe kto pomylił terminy.. Ludwin czy recepcja 🫣.
Się okaże za 2 dni czy to mnie nie przyjmie mamaginekolog.
Ale zawsze można mieć gorzej.
Dla terminu operacji u niego zrezygnowaliśmy z wakacji, a wredna małpa ze stresu przyszła wcześniej i nie miałam ani wakacji ani operacji w tym terminie 😵‍💫.
to jak się tam wybierasz to uśmiechnij się przy okazji na miejscu o jakis szybszy termin dla koleżanki :)

No właśnie ja też mam homo, ale mam dwójkę dzieci bez żadnych leków, tylko potem dwa poronienia. Ciekawa jestem czy to miało wpływ bo nic innego nie znalazłam w sumie
sama się zastanawiam jak to działa. Że może być wszystko w porządku, książkowe ciąże i nagle organizm przytomnieje, myśli sobie "kuźwa, przecież ja mam pai w homozygocie, a się tutaj opierdalam" i jeb?

Cześć Dziewczyny, wybaczcie że zniknęłam bez żadnej informacji, ale tydzień temu brat mojego ojca odebrał sobie życie, wywracając tym samym życie pozostałych do góry nogami. Od tygodnia wraz z siostrą, pomagamy jego żonie i naszemu tacie jakoś to przeżyć, uporać się z wszystkimi tematami i organizacją pogrzebu. Dzisiaj było pożegnanie, jutro pogrzeb i może już jutro uda mi się wrócić do domu, żeby od środy wracać do normalnego funkcjonowania.

W czasie gdy mnie nie było dostałam wyniki biopsji - mam przewlekły stan zapalny endometrium. Dzisiaj zrobiłam badania krwi i zobaczymy czy jeszcze jakieś dodatkowe odchylenia wyjdą.

Przyszła też, długowyczekiwana @ - @Bolilol wpisz proszę.

Nawet nie będę próbowała nadrabiać zaległości z minionego tygodnia, a do normalnego odzywania się, wrócę w środę lub czwartek. Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze.
trzymaj się dziewczyno!
a połączenie e+c nie działa właśnie przeciwzapalnie?
No tak napisałam, mniej zrozumiałe. Pytanie było o a+e a ja rozszerzyłam o działanie e+c. Wiec do pakietu a + e warto dodać C :) (lub sprawdzić czy gdzieś dodatkowo w suplach nie ma)

sama się zastanawiam jak to działa. Że może być wszystko w porządku, książkowe ciąże i nagle organizm przytomnieje, myśli sobie "kuźwa, przecież ja mam pai w homozygocie, a się tutaj opierdalam" i jeb?
właśnie ja tez się zastanawiam o co chodzi z tą loterią. Czy przypadkiem nie ma jakiś dodatkowych czynników.

No właśnie ja też mam homo, ale mam dwójkę dzieci bez żadnych leków, tylko potem dwa poronienia. Ciekawa jestem czy to miało wpływ bo nic innego nie znalazłam w sumie
Rozmawiałam z moją ginekolog na ten temat i ona powiedziała mi coś takiego, że ja mam możliwość donoszenia ciąży, ale że jak mam w swojej historii już poronienia to lepiej zapobiegać. Ogólnie gdybym poszła do niej po pierwszej stracie i zrobiła te badania, to nie wprowadziłaby mi leków. Nie wiem, ale ona bardzo wierzy w to że mi się uda.

reklama
A może to wiek ma jakiś wpływ. Kurcze nie wiem. Pierwsza ciąża 23.5, druga 27 i teraz trzecia 29

Do góry