reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Cześć Dziewczyny, wybaczcie że zniknęłam bez żadnej informacji, ale tydzień temu brat mojego ojca odebrał sobie życie, wywracając tym samym życie pozostałych do góry nogami. Od tygodnia wraz z siostrą, pomagamy jego żonie i naszemu tacie jakoś to przeżyć, uporać się z wszystkimi tematami i organizacją pogrzebu. Dzisiaj było pożegnanie, jutro pogrzeb i może już jutro uda mi się wrócić do domu, żeby od środy wracać do normalnego funkcjonowania.

W czasie gdy mnie nie było dostałam wyniki biopsji - mam przewlekły stan zapalny endometrium. Dzisiaj zrobiłam badania krwi i zobaczymy czy jeszcze jakieś dodatkowe odchylenia wyjdą.

Przyszła też, długowyczekiwana @ - @Bolilol wpisz proszę.

Nawet nie będę próbowała nadrabiać zaległości z minionego tygodnia, a do normalnego odzywania się, wrócę w środę lub czwartek. Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze.
Współczuję przeżycia czegoś takiego, dodtkowo Twoje wyniki. Trzymaj się ❤️

reklama
a którego dokładnie miałaś mieć? Sprawdzimy co ludwin będzie pokazywał w tym dniu na IG, wszystkiego się dowiemy 😁

Z drugiej strony... Mogli nie odwołać tylko przerzucic Cię do mamyginekolog, wtedy to by nam dopiero było przykro 😅
miałam mieć 7 września. Bardzo czekałam na tę wizytę. I jeszcze bardziej mi to wszystko zjebało nastrój.

Cześć Dziewczyny, wybaczcie że zniknęłam bez żadnej informacji, ale tydzień temu brat mojego ojca odebrał sobie życie, wywracając tym samym życie pozostałych do góry nogami. Od tygodnia wraz z siostrą, pomagamy jego żonie i naszemu tacie jakoś to przeżyć, uporać się z wszystkimi tematami i organizacją pogrzebu. Dzisiaj było pożegnanie, jutro pogrzeb i może już jutro uda mi się wrócić do domu, żeby od środy wracać do normalnego funkcjonowania.

W czasie gdy mnie nie było dostałam wyniki biopsji - mam przewlekły stan zapalny endometrium. Dzisiaj zrobiłam badania krwi i zobaczymy czy jeszcze jakieś dodatkowe odchylenia wyjdą.

Nawet nie będę próbowała nadrabiać zaległości z minionego tygodnia, a do normalnego odzywania się, wrócę w środę lub czwartek. Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze.
Przykro mi bardzo :(

Strasznie mi przykro!
Trzymam kciuki żebyście się uporali z tym wszystkim i żebyś wróciła na dobre tory.

reklama
to nic nie znaczy. Mieliśmy tu dziewczynę, która ma 2 dzieci i to już takich niemałych, nie miała problemu z zajściem i donoszeniem tych ciąż z tego co pamiętam, a przy staraniu o trzecie dziecko niestety miała kilka strat. W związku z tym miała nawet operacje, ponieważ podejrzewano, że straty są wynikiem niszy po CC. Po operacji i zalecanym czasie przerwy, gdy wróciła do starań, błyskawicznie zaszła w ciążę i niestety znów strata... W kolejnym cyklu zrobiła pakiet na trombofilię i wyszły jej chyba te same mutacje co nam, nie pamiętam tylko czy w heterozygocie czy homozygocie (chyba homo, ale nie jestem pewna, na kwietniowych kreskach chyba wrzucała wyniki), od razu włączyła acard, po kilku dniach wysikała pozytywny test, włączyła heparynę i... bobas rosnie :)
A czy te mutacje w obrębie PAI-1 są wrodzone czy nabyte?

Do góry