reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Hej.
Możecie coś napisać nt tych wyników? Wizyta u endo jutro. A u gin jak się zwolni miejsce to w tym tyg żeby podejrzeć jajniki ( owulacje prawdopodobnie dzisiaj, owulką pozytywny wczoraj) , a na wymazy mucha dopiero 29 sierpnia. Umówiłam się na proga w razie czego jak mnie nie wcisnie nigdzie na ten tydzień.
Wskaznik homa 1.2 o czym świadczy? Dla porownania 8 miesiecy temu wynosił 2.4 .
Jeśli ktoś coś napiszę przed wizytami będę wdzięczna.

reklama
krupnik to chyba najbardziej znienawidzona zupa przeze mnie 😅
z A uważaj. Z tego co pamietam to głównie na zwiększenie śluzu płodnego. E jak połączy się z C to tez prozapalnie zadziała a organizmie.
Ale tak jak dla nas to tym bardziej partnerowi zapodać te witaminy. Wpływa na zwiększenie produkcji plemników.
Chciałam stanąć w obronie pana krupnika. Bardzo mu przykro za ten zbiorowy lincz :p

To te wyniki.

Załączniki

• 20230821_132730.jpg
    20230821_132730.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 73
  • 20230821_132634.jpg
    20230821_132634.jpg
    64,9 KB · Wyświetleń: 74
  • 20230821_132618.jpg
    20230821_132618.jpg
    59,6 KB · Wyświetleń: 68
  • 20230821_132606.jpg
    20230821_132606.jpg
    61 KB · Wyświetleń: 66
  • 20230821_132547.jpg
    20230821_132547.jpg
    52,1 KB · Wyświetleń: 68
ja chciałam iść do ślubu z bukietem z LEGO, długo mi mąż to wybijał z głowy. Ale w sumie dobrze, ostatecznie miałam piękny bukiet, który mi idealnie kolorystycznie pasował do wianka, ramoneski i butów.

Ale super połączenie. U mnie było po sarmacku. Zielony wianek z asparagusa, zielony aksamitny kubraczek i biała suknia 😅
No to jak już się chwalicie to pokażcie foty 🤩 Twarze możecie sobie przecież usunąć 😂😂😂

Wrodzone :) mnie na przykład najprawdopodobniej kochali oboje rodzice bo mam homo
Ja dziękuję za taką miłość. Jeszcze jak się okaże, że moje siostry są całkiem wporzadku to będę mnieć pewność że byłam całkiem niechciana 😂
Edit: nie smutajcie bo wszystkie dziopki byly wpadką, tylko że akurat ja tą pierwszą. Jeszcze taka ciekawostka cztery córki i jeden syn. Tylko brat był planowany 🙈

Ostatnia edycja:
reklama
Właśnie mi zmienili termin wizyty u Ludwina na 12 października... eh. Życie kureskie.
To ja miałam dostać tego SMSa a nie Ty 🫣. Ciekawe kto pomylił terminy.. Ludwin czy recepcja 🫣.
Się okaże za 2 dni czy to mnie nie przyjmie mamaginekolog.
Ale zawsze można mieć gorzej.
Dla terminu operacji u niego zrezygnowaliśmy z wakacji, a wredna małpa ze stresu przyszła wcześniej i nie miałam ani wakacji ani operacji w tym terminie 😵‍💫.

Do góry