reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
o proszę. Kolejny medialny lekarz, który w rzeczywistości nie ma podejścia do pacjenta.
W ogóle mam jej książkę. Czytałam fragmentami. Po fragmentach wiem, że po poczytaniu 2/3 miesięcy kresek można wynieść więcej wiedzy.
tę książkę skromnie określaną jako przystępnie napisany podręcznik o ciąży dla studentów medycyny, lekarzy oraz każdego laika? 😁

sama się zastanawiam jak to działa. Że może być wszystko w porządku, książkowe ciąże i nagle organizm przytomnieje, myśli sobie "kuźwa, przecież ja mam pai w homozygocie, a się tutaj opierdalam" i jeb?
Też się nad tym zastanawiam. Mi to się w ogóle kiedyś wydawało, że jak się zaszło i donosiło jedną ciążę to przecież z kolejnymi już również nie może być żadnego problemu, no bo jedna się udała, nie? Hłe Hłe...

tak.
Podręcznik 🤯🤯🤯 bałbym się trafić do lekarza, który by swoją wiedzę opierał o ten podręcznik.
Staraczki z forum powinny wydać taki. To byłaby bomba z prawdziwą dawką wiedzy i doświadczeń od porad dotyczących niepłodności, przepisy, plany treningowe i nawet historyjki z kupą w roli głównej. Ale bym czytała!

tak.
Podręcznik 🤯🤯🤯 bałbym się trafić do lekarza, który by swoją wiedzę opierał o ten podręcznik.
az z ciekawości spojrzałam teraz jak jest opisana w ich sklepie ta książka, to w opisie jest o kobietach. Ale pamiętam, że jak już się drukowała, to była zapowiadana właśnie jako książka też dla studentów i lekarzy, określana kompendium, podręcznikiem. Jak się zastanawiali nad ceną to też mówiła o cenach podręczników - trochę w takim kontekście, że podręczniki są drogie, więc jej kompendium też nie będzie najtańsze.

Jak już się wydrukowała to tam wszyscy koledzy i koleżanki autorów, oczywiście lekarze, chwalili jaka mądra i wartościowa, i że lekarz też się z niej dużo dowie.

🤡

Tak, obserwuję mamęginekolog od lat i jestem zafascynowana fenomenem tej kobiety :)

reklama
Do góry