reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
o proszę. Kolejny medialny lekarz, który w rzeczywistości nie ma podejścia do pacjenta.
W ogóle mam jej książkę. Czytałam fragmentami. Po fragmentach wiem, że po poczytaniu 2/3 miesięcy kresek można wynieść więcej wiedzy.
tę książkę skromnie określaną jako przystępnie napisany podręcznik o ciąży dla studentów medycyny, lekarzy oraz każdego laika? 😁

sama się zastanawiam jak to działa. Że może być wszystko w porządku, książkowe ciąże i nagle organizm przytomnieje, myśli sobie "kuźwa, przecież ja mam pai w homozygocie, a się tutaj opierdalam" i jeb?
Też się nad tym zastanawiam. Mi to się w ogóle kiedyś wydawało, że jak się zaszło i donosiło jedną ciążę to przecież z kolejnymi już również nie może być żadnego problemu, no bo jedna się udała, nie? Hłe Hłe...

tak.
Podręcznik 🤯🤯🤯 bałbym się trafić do lekarza, który by swoją wiedzę opierał o ten podręcznik.
Staraczki z forum powinny wydać taki. To byłaby bomba z prawdziwą dawką wiedzy i doświadczeń od porad dotyczących niepłodności, przepisy, plany treningowe i nawet historyjki z kupą w roli głównej. Ale bym czytała!

tak.
Podręcznik 🤯🤯🤯 bałbym się trafić do lekarza, który by swoją wiedzę opierał o ten podręcznik.
az z ciekawości spojrzałam teraz jak jest opisana w ich sklepie ta książka, to w opisie jest o kobietach. Ale pamiętam, że jak już się drukowała, to była zapowiadana właśnie jako książka też dla studentów i lekarzy, określana kompendium, podręcznikiem. Jak się zastanawiali nad ceną to też mówiła o cenach podręczników - trochę w takim kontekście, że podręczniki są drogie, więc jej kompendium też nie będzie najtańsze.

Jak już się wydrukowała to tam wszyscy koledzy i koleżanki autorów, oczywiście lekarze, chwalili jaka mądra i wartościowa, i że lekarz też się z niej dużo dowie.

🤡

Tak, obserwuję mamęginekolog od lat i jestem zafascynowana fenomenem tej kobiety :)

reklama
Do góry