reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Hej,
Wtrącę się na koniec w kontekście @kate01
Na początku sierpnia miałam focha na starania, potem wciągnęła mnie praca do momentu aż wysikalam 2 kreski w ostatnią niedzielę.
Żyłam w bańce ciążowej całe 5 dni. Wczoraj beta spadkowa, 37, prog. z 25 na 5 spadł. Czekam na krwawienie.
@kate01 Wszystko zależy od tego czy i jaką masz wysoką betę. Moja dobiła do 60 tylko i zaczęła spadać, a póki co nie krwawię. Ogólnie się czeka na samoistne krwawienie.
Ale najlepsze Dziewczyny.. miałam brać heparyne nawet doświadczyłam jej 4 dni z rzędu, byłam na usg w pon. Przy Becie maks 50. Wizyta droga, sprzęt super, pęcherzyk na fotce 3 mm.
Da się dojrzeć pęcherzyk w 4plus0 na najnowszych sprzętach, ale ta beta chyba musi być ok 1000? Jeśli to nie pęcherzyk to mogło być wszystko inne po prostu?

reklama
Hej,
Na początku sierpnia miałam focha na starania, potem wciągnęła mnie praca do momentu aż wysikalam 2 kreski w ostatnią niedzielę.
Żyłam w bańce ciążowej całe 5 dni. Wczoraj beta spadkowa, 37, prog. z 25 na 5 spadł. Czekam na krwawienie.
@kate01 Wszystko zależy od tego czy i jaką masz wysoką betę. Moja dobiła do 60 tylko i zaczęła spadać, a póki co nie krwawię. Ogólnie się czeka na samoistne krwawienie.
Ale najlepsze Dziewczyny.. miałam brać heparyne nawet doświadczyłam jej 4 dni z rzędu, byłam na usg w pon. Przy Becie maks 50. Wizyta droga, sprzęt super, pęcherzyk na fotce 3 mm.
Da się dojrzeć pęcherzyk w 4plus0 na najnowszych sprzętach, ale ta beta chyba musi być ok 1000? Jeśli to nie pęcherzyk to mogło być wszystko inne po prostu?
Chyba już nie będzie takiej konieczności...coś różowego zaczęło lecieć.j7z wogole na nic iie liczę, tym bardziej że w środę na tescie był cien różowy, w czwartek słabszy ale był a w piątek po południu już nic😭😭😭
Wyc mi się chce,nic więcej..

Hej,
przykro mi 😔 no przy becie rzędu 50 to nie jest to możliwe, żeby dojrzeć pęcherzyk ciążowy na USG. Musiało to być coś innego

My byliśmy dzisiaj na urodzinowym kinderbalu. Było ok. 30 osób i byliśmy jedyną parą bez dzieci (nie licząc dziadków i znajomych dziadków). Do tego dwie dziewczyny były takie tuż przed porodem (jedna przed drugim, druga przed trzecim).

Było sporo jedzenia, ale uznałam, że nie mogę jeść czegoś, czego wartości kalorycznej nie znam, więc nie zjadłam nic, nawet tortu, wypiłam bezalkoholowe piwo, a na pocieszenie w drodze powrotnej zajechaliśmy mi po big maca i frytki.

No trudno, lepiej taka impreza w 7dpo niż w 13dpo 🤷🏻‍♀️

Nie wiem czy ktoś jeszcze robi ze mną wyzwanie sierpniowe, ale w razie czego przypominam, że dzisiaj 125 sekund planka i 125 przysiadów.

reklama
Do góry