reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
10k dziennie. No ale Ty z tą ortezą to nic dziwnego, że niewiele robisz, pewnie oszczędzanie się dostałaś jako zalecenie lekarskie :)
A weź już mnie za przeproszeniem tyłek boli od siedzenia. A w tym upale w ortezie się wytrzymać nie da. Jak zdejmę i chodzę bez to kolano boli i muszę znowu usiąść i koło się zamyka 🙈
Zaczynam się panicznie bać powrotu do pracy. Jak ja po schodach będę biegać? 🤣🤣 czuję że będzie wesoło 🤣🤣

A weź już mnie za przeproszeniem tyłek boli od siedzenia. A w tym upale w ortezie się wytrzymać nie da. Jak zdejmę i chodzę bez to kolano boli i muszę znowu usiąść i koło się zamyka 🙈
Zaczynam się panicznie bać powrotu do pracy. Jak ja po schodach będę biegać? 🤣🤣 czuję że będzie wesoło 🤣🤣
a dużo masz biegania po schodach w pracy? Pewnie na początku będzie ciężko

reklama
Do góry