reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

My byliśmy dzisiaj na urodzinowym kinderbalu. Było ok. 30 osób i byliśmy jedyną parą bez dzieci (nie licząc dziadków i znajomych dziadków). Do tego dwie dziewczyny były takie tuż przed porodem (jedna przed drugim, druga przed trzecim).

Było sporo jedzenia, ale uznałam, że nie mogę jeść czegoś, czego wartości kalorycznej nie znam, więc nie zjadłam nic, nawet tortu, wypiłam bezalkoholowe piwo, a na pocieszenie w drodze powrotnej zajechaliśmy mi po big maca i frytki.

No trudno, lepiej taka impreza w 7dpo niż w 13dpo 🤷🏻‍♀️
I maczek z tego wszystkiego zawsze najlepszy!

reklama
tak właśnie, uznałam, że dzisiaj mi się ten maczek po prostu należy!
Od jednego maczka to się nic nie stanie jeśli jest na poprawę humoru. Ja dziś miałam jakiś płaczliwy dzień, poryczałam się nawet w sklepie na zakupach tak o 😔 też zjadłam na pocieszenie ale grandera z kfc 🙈

Jak spędzacie wieczór? Ja połaziłam swoje kroki, zrobiłam planka i przysiady i umieram oglądając po raz setny the wire

Jak spędzacie wieczór? Ja połaziłam swoje kroki, zrobiłam planka i przysiady i umieram oglądając po raz setny the wire
Przypomnij ile Ty kroków robisz? Ja jestem załamana swoimi 🙈 pociesza mnie tylko, że tak mało chodzę przez kontuzje, a jak już wrócę do pracy to odrobię swoje 🥴

reklama
Do góry