reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
przykro mi :( a znacie przyczynę niepłodności?

Robaka bym wypuściła, niech sobie żyje szczęśliwie ;)
Po pierwsze wiek, po drugie hiperprolaktynemia,ale pod kontrolą /hiperprolaktynemia czynnosciowa/
U starego parametry takie sobie, nie było jakoś tragedii ale nie było dobrze
[ Odsetek fragmentacji -30%, koncentracja 16.35mln/ml, w ejakulacie 32mln, w opisie bylo oligo i teraro, badania z końca kwietnia]
Od tamtego czasu wjechały suple i nie trzymanie laptopa na kolanach. Nie mogę przekonac go do powtórzenia badania.
Podeszliśmy do IVF bo miałam miesniaka.. jak się potem okazało na histero, nie trzeba było go usuwać.
Z IVF zarodki zdegenerowaly się w 3 4 5 dobie :(

Dodatkowo mam RH- a stary +, nie wiem czy teraz moze miec to znaczenie, kiedys dostalam immunoglobuliny po poronieniu.
No i teraz GIN wymyśliła te stymulacje naturalnie. Nie do końca to widzę, bo najpierw mówiła że tu nie ma czasu bla bla a potem nagle że może jednak naturalnie.
11 lat temu z innym chlopem bylam w ciąży ale ciaza się zatrzymała w 8 tyg.Nie znana przyczyną, bo niestety nie zdążyłam złapać i nie było co badać

Pisałam Wam ostatnio, że ustawiam ludzi pod swoje gusta. Oto dowód 😁

Załączniki

• 16924497760956151696247359015646.jpg
    16924497760956151696247359015646.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 96
Tak, pecherzyk było widać.
Chciałabym żeby to się udało, zresztą jak każda z Was
Bo też nie wiem skąd wezmę kasę na kolejne ivf :(

BTW

Widziałyście kiedyś takie robale?
Wygooglalam, że to wtyk amerykanski.
😬

Ludziom krzywdy nie robi..ale na wszelki zamknęłam go w słoiku i myślę co z nim zrobic.

Zobacz załącznik 1558613
Na wolność z nim!

Mam takie pytanie, czy któraś z Was miała opryszczke na ustach w czasie stymulacji owulacji? Jak wspominalam wczesniej bylam na Lamettce . Oprycha u mnie pojawiła się w 3 dc na ustach
:(
nie było to pierwsze zarażenie, ale nie wiem czy to jakoś nie przeszkadza ewentualnie dojrzewającemu jajku, czy może je jakoś uszkodzić..
Ktoś miał taki przypadek ?🤔

reklama
Mam zagwozdkę w głowie..
Dziś już nie testowałam,miesiaczka nadal nie przyszła,temp 36,9 (nie biorę jej pod uwagę bo mierze nie od początku cuklu).
Jeśli do poniedziałku nie dostanę to zrobię rano betę (wynik we wtorek )ale w poniedziałek też rano zrobię kolejny test,weekend od nich odpoczywam.tylko zastanawiam się jeśli tobiochem to gin daje coś na wywołanie czy musi polecieć samo i muszę poprostu na to czekać?

Do góry