Kosinka94
Moderator
Ja mam tak od kilku dni, wgl zauważyłam że odkąd biorę suple i tabsy to ja cały czas podjadam ciekawe ile ważęAle dzisiaj jestem glodnaaaa. Zjadłabym cały świat!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam tak od kilku dni, wgl zauważyłam że odkąd biorę suple i tabsy to ja cały czas podjadam ciekawe ile ważęAle dzisiaj jestem glodnaaaa. Zjadłabym cały świat!
Po pierwsze wiek, po drugie hiperprolaktynemia,ale pod kontrolą /hiperprolaktynemia czynnosciowa/przykro mi a znacie przyczynę niepłodności?
Robaka bym wypuściła, niech sobie żyje szczęśliwie
Na wolność z nim!Tak, pecherzyk było widać.
Chciałabym żeby to się udało, zresztą jak każda z Was
Bo też nie wiem skąd wezmę kasę na kolejne ivf
BTW
Widziałyście kiedyś takie robale?
Wygooglalam, że to wtyk amerykanski.
Ludziom krzywdy nie robi..ale na wszelki zamknęłam go w słoiku i myślę co z nim zrobic.
Zobacz załącznik 1558613
Daj mi parę dni i wysikam!Generalnie ktoś by się mógł poświęcic i wysikać te dwie kreski. Ja wiem, że wątki kreskowe są fajne i żal odchodzić, nawet na mamusie, ale proszę się ogarnąć i wysikiwać te pozytywy w końcu!
BuziaczkiAle dzisiaj jestem glodnaaaa. Zjadłabym cały świat!