reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Najgorszy właśnie w takim kontekście jak napisała Bolilol. Ja jestem bardziej wrażliwa na krzywdę zwierząt niż ludzi.
Film dobry ale zgadzam sie, ze bardzo smutny. Z powodu poruszonej tematyki zwierzat nie bede w stanie go ogladnac ponownie. Okropne i najgorsze jest to, ze podobne rzeczy dzieja sie w rzeczywistosci. 😭

reklama
Tam gdzie 1 to z wczoraj a 2 to dzisiaj. Wczoraj na niebieskim była meeega słabo widoczna. Dziś widać. Mam nadzieję, że się ładnie rozkręci

Załączniki

• 2573c486-26e1-4e41-92e7-39a857301a76.jpeg
    2573c486-26e1-4e41-92e7-39a857301a76.jpeg
    32,4 KB · Wyświetleń: 187
  • 5d880744-345e-4231-82aa-6d5a7a236199.jpeg
    5d880744-345e-4231-82aa-6d5a7a236199.jpeg
    45,5 KB · Wyświetleń: 186
Już wiem, że na pewno tego nie obejrzę :D
Co do złych filmów, które generalnie mają nienajgorszą ocenę w sieci to absolutnie nie polecam filmu Polowanie. Mam takie pieprznięcie, że czasami lubię oglądać filmy i seriale po aktorach. Jak jakiś aktor mi przypadnie do gustu to lecę po filmografii. I tak było z Madsem Mikkelsenem do czasu aż obejrzałam Polowanie. Na szczęście nie byłam na tym w kinie i mogłam wyłączyć po kilkudziesięciu minutach.
Ciekawe, chciałam to obejrzeć, ale zniknęło z Netflixa. Słabe i nudne czy chore?

Pamiętam jak poszłam do kina na Antychrysta. Film zaczął się sceną gdzie było zbliżenie na członka wchodzącego w picze. 1/3 kina wyszła. Po 20 minutach wyszła połowa. Do końca zostało parę osób. Ale z takich ciężkich filmów to Ludzka stonoga przebija chyba wszystko 🥴
Najstraszniejszy film jaki widziałam to Ładunek 200. Żaden horror tego nie przebije 😭

@Myszko jakieś wieści z kliniki? Jak się czujesz?
Czytam Was dziewczyny, ale nie mam siły pisać. Dzwoniłam ostatnio do kliniki przez dwa dni i koordynator nie odbierała i nie oddzwaniała. Dwa dni później telefon, że koordynator na urlopie i że znaleźli dla nas dawczynię. Nawet się nie ucieszyłam. Jakoś trafiło na dzień w totalnym dole. Kiedy już stwierdziłam, że chcę kasę z powrotem i chcę wracać do domu i chcę wreszcie zacząć żyć a nie czekać niewiadomo na co.
Teraz znowu mamy czekać na wieści jak pójdzie stymulacja u dawczyni.

reklama
Do góry