reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Jeżeli mówimy o bardzo złych filmach, to sugeruje nowego indiana jonesa. Na nim niestety byliśmy w kinie i musiałam siedzieć do konca 😅
Już wiem, że na pewno tego nie obejrzę :D
Co do złych filmów, które generalnie mają nienajgorszą ocenę w sieci to absolutnie nie polecam filmu Polowanie. Mam takie pieprznięcie, że czasami lubię oglądać filmy i seriale po aktorach. Jak jakiś aktor mi przypadnie do gustu to lecę po filmografii. I tak było z Madsem Mikkelsenem do czasu aż obejrzałam Polowanie. Na szczęście nie byłam na tym w kinie i mogłam wyłączyć po kilkudziesięciu minutach.

Oglądaliśmy dzisiaj strażników galaktyki 3. Dobrze, że nie zdążyliśmy do kina na to pójść, jakiś psychopata to nakręcił 😱 kilka razy ryczalam tak, że aż spazmów dostawałam, nie mogłam się uspokoić 🤦‍♀️ z kina by mnie wywalili
Mnie nie wywalili a wyłam prawie cały film. Ślubny tylko chusteczki podawał świeże 😅

tzn no generalnie film spoko, tylko ja na krzywdę zwierząt reaguje histerią. Zaczynam płakać na samą myśl o tym co musiał przeżywać każdy z naszych kotów (szczególnie jeden) zanim trafiły do schroniska. O, już od samego pisania o tym mam łzy w oczach 😭
Ja mam tak samo. Filmy gdzie jest przemoc wobec zwierząt są dla mnie nieogladalne.

reklama
Już wiem, że na pewno tego nie obejrzę :D
Co do złych filmów, które generalnie mają nienajgorszą ocenę w sieci to absolutnie nie polecam filmu Polowanie. Mam takie pieprznięcie, że czasami lubię oglądać filmy i seriale po aktorach. Jak jakiś aktor mi przypadnie do gustu to lecę po filmografii. I tak było z Madsem Mikkelsenem do czasu aż obejrzałam Polowanie. Na szczęście nie byłam na tym w kinie i mogłam wyłączyć po kilkudziesięciu minutach.
ja lubię takie filmy jak sharknado czasami, ale końcówki indiana jonesa nie zdzierżylam, zaslanialam oczy dłońmi z zażenowania

Do góry