reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama

Załączniki

• e43bc73b-beb2-4ff4-a9b4-7433d5858f68.jpeg
    e43bc73b-beb2-4ff4-a9b4-7433d5858f68.jpeg
    27,3 KB · Wyświetleń: 124
Siemanko z trasy! Ja wczoraj zgodnie z planem obżarłam się jak dzika 🐷🐽🐗 i cudownie się wyspałam w hotelowym wyrku. Jesteśmy już w trasie, nie sikalam jeszcze na test😬 w sumie to przekonana byłam, że okres będzie wczoraj i nawet nie zdążę o tym pomyśleć 🤭 nie wiem czy jeszcze dziś uda mi się gdzieś kupić patyk bo z domu żadnego nie wzięłam, ale jutro go zdobędę, chyba, że już nie będzie po co😉 miłego dnia i tygodnia 🌈🌈🌈

Siemanko z trasy! Ja wczoraj zgodnie z planem obżarłam się jak dzika 🐷🐽🐗 i cudownie się wyspałam w hotelowym wyrku. Jesteśmy już w trasie, nie sikalam jeszcze na test😬 w sumie to przekonana byłam, że okres będzie wczoraj i nawet nie zdążę o tym pomyśleć 🤭 nie wiem czy jeszcze dziś uda mi się gdzieś kupić patyk bo z domu żadnego nie wzięłam, ale jutro go zdobędę, chyba, że już nie będzie po co😉 miłego dnia i tygodnia 🌈🌈🌈
Udanego urlopu i obyś przywiozła z wakacji patyk z dwiema kreskami 😉🤞

reklama
Hejo! Piękną jesień mamy tego lata, co?
Ja już gniję w biurze. Miałam urlop na okres 🤡
Jutro idę zbadać prolaktyną, witaminę D, dorzucę jeszcze glukozę i insulinę na czczo.
Nie mogę dziś zrobić treningu więc nie wiem co mam zrobić z popołudniem 😂
Taaa… przez tą pogodę zaczynam odczuwać jesienną depresję. Jeden/dwa dni deszczowe - spoko, ale ponad tydzień, w środku lata, to już zdecydowane przegięcie 🤮

Do góry