Żołna
Fanka BB :)
Dałabyś chociaż jeden z tych cieniTest ze mnie zakpił i pokazał 3 kreski
To na bliźniaki prawda?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dałabyś chociaż jeden z tych cieniTest ze mnie zakpił i pokazał 3 kreski
To na bliźniaki prawda?
Bo to takie ludzkieCzemu mam się cieszyć, ze masz gorzej?
Ja jestem przecieżBo to takie ludzkie
Oj, tam nie analizuj! Ciesz się, że mam gorzej
Nie no drugi nie pozostawia złudzeń...Tak hahaha
Dawaj drugi
Udanego urlopu i obyś przywiozła z wakacji patyk z dwiema kreskamiSiemanko z trasy! Ja wczoraj zgodnie z planem obżarłam się jak dzika i cudownie się wyspałam w hotelowym wyrku. Jesteśmy już w trasie, nie sikalam jeszcze na test w sumie to przekonana byłam, że okres będzie wczoraj i nawet nie zdążę o tym pomyśleć nie wiem czy jeszcze dziś uda mi się gdzieś kupić patyk bo z domu żadnego nie wzięłam, ale jutro go zdobędę, chyba, że już nie będzie po co miłego dnia i tygodnia
Udanego urlopu i obyś przywiozła z wakacji patyk z dwiema kreskami
Taaa… przez tą pogodę zaczynam odczuwać jesienną depresję. Jeden/dwa dni deszczowe - spoko, ale ponad tydzień, w środku lata, to już zdecydowane przegięcieHejo! Piękną jesień mamy tego lata, co?
Ja już gniję w biurze. Miałam urlop na okres
Jutro idę zbadać prolaktyną, witaminę D, dorzucę jeszcze glukozę i insulinę na czczo.
Nie mogę dziś zrobić treningu więc nie wiem co mam zrobić z popołudniem