reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Masakryczna ta pogoda w tym roku. Ani porządnej wiosny ani lata, zimność i ciemność. Ja już zaczynam jesienną deprechę łapać jak co roku.

A prolaktynę badasz w konkretnym dc?

To popołudnie w trybie slow- książka, serial, koc i przytulaski :D
No miałam badać dziś w 5dc, ale musiałam wczoraj się pobzykać z mężem, bo w czwartek ma badania nasienia, więc trzeba było zwolnić blokadę 😂
więc idę jutro. Ale z tego co się orientowałam to odchodzi się od badania prl 3-5 dc, bo nie ma to wpływu. Najważniejsza jest higiena badania.

Dzień dobry. Mi się chyba okres skończył po niecałych trzech dniach 😉 nigdy w życiu tak krótkiego i bezbolesnego nie mialam 😁 mógłby mi już taki zostać, to bym do tabletek antykoncepcyjnych nie wracała 🙈🤣
Dziewczyny, w którym dniu cyklu powinnam zacząć na owulaki sikać? Cykle mam 27-29 dniowe. Mam nadzieję że do wtorku ta moja paczka dojdzie 🙈
1691390083370.png

Więc u Ciebie chyba najlepiej będzie robić od 10dc.

No miałam badać dziś w 5dc, ale musiałam wczoraj się pobzykać z mężem, bo w czwartek ma badania nasienia, więc trzeba było zwolnić blokadę 😂
więc idę jutro. Ale z tego co się orientowałam to odchodzi się od badania prl 3-5 dc, bo nie ma to wpływu. Najważniejsza jest higiena badania.
Tak, przy prolaktynie dzień cyklu ponoć nie ma znaczenia.

reklama
Do góry