Majorkaaaa
Fanka BB :)
Dzień dobry w ten piękny jesienny poranek po wczorajszych 30 stopniach miła odmiana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No miałam badać dziś w 5dc, ale musiałam wczoraj się pobzykać z mężem, bo w czwartek ma badania nasienia, więc trzeba było zwolnić blokadęMasakryczna ta pogoda w tym roku. Ani porządnej wiosny ani lata, zimność i ciemność. Ja już zaczynam jesienną deprechę łapać jak co roku.
A prolaktynę badasz w konkretnym dc?
To popołudnie w trybie slow- książka, serial, koc i przytulaski
Dzień dobry. Mi się chyba okres skończył po niecałych trzech dniach nigdy w życiu tak krótkiego i bezbolesnego nie mialam mógłby mi już taki zostać, to bym do tabletek antykoncepcyjnych nie wracała
Dziewczyny, w którym dniu cyklu powinnam zacząć na owulaki sikać? Cykle mam 27-29 dniowe. Mam nadzieję że do wtorku ta moja paczka dojdzie
Tak, przy prolaktynie dzień cyklu ponoć nie ma znaczenia.No miałam badać dziś w 5dc, ale musiałam wczoraj się pobzykać z mężem, bo w czwartek ma badania nasienia, więc trzeba było zwolnić blokadę
więc idę jutro. Ale z tego co się orientowałam to odchodzi się od badania prl 3-5 dc, bo nie ma to wpływu. Najważniejsza jest higiena badania.
Dzień dobryDzień dobry! Jaka tu cisza w poniedziałkowy poranek!
Potwierdzam nie ma znaczenia. U mnie zawsze wychodzi ciulowaTak, przy prolaktynie dzień cyklu ponoć nie ma znaczenia.
Zrób sobie domowe SPAHejo! Piękną jesień mamy tego lata, co?
Ja już gniję w biurze. Miałam urlop na okres
Jutro idę zbadać prolaktyną, witaminę D, dorzucę jeszcze glukozę i insulinę na czczo.
Nie mogę dziś zrobić treningu więc nie wiem co mam zrobić z popołudniem
A u mnie zawsze w normie. Tfu, tfu, żeby nie zapeszyćPotwierdzam nie ma znaczenia. U mnie zawsze wychodzi ciulowa
O dziękuję jest szansa że paczka dojdzieZobacz załącznik 1554633
Więc u Ciebie chyba najlepiej będzie robić od 10dc.