reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Część 🙂 ja wracam do żywych (na szczęście) 🙂 wczoraj próbowałam zrobić wyzwanie jeszcze raz wieczorem, ale nie było mowy by skończyć 😬 nadgoniłam z rana wczorajszy dzień i wieczorem mam w planie zrobić dziejszy, już nawet nie dla samego wyzwanie, a poprostu dla siebie 😉 plan x zmierzeniem temperatury na chwilę osobna mi nie idzie bo co chwilę wybudzam się w nocy, więc nie widzę sensu mierzyć rano. Od dziś zacznę robić owulaki i niech się dzieje co ma się dziać. Od skończonej @ było trzonowanko regularnie, ale teraz może zostać zakłócone przez pracę Starszego 😑
Ja się biorę za dalszy ogar domu, bo wczoraj tylko powierzchownie sprzontanie i cały dzień to przeleżałam, to przespałam.
Dobrego dnia dla wszystkich 😊

Test ze mnie zakpił i pokazał 3 kreski
To na bliźniaki prawda? 😜

Załączniki

• c7d7c282-bea7-422d-bd67-c5886c812de6.jpeg
    c7d7c282-bea7-422d-bd67-c5886c812de6.jpeg
    20,4 KB · Wyświetleń: 142
  • e00cd74e-3dec-401c-b28e-815f74420dd0.jpeg
    e00cd74e-3dec-401c-b28e-815f74420dd0.jpeg
    22,4 KB · Wyświetleń: 143
reklama
Do góry