nastraganie
Zaangażowana w BB
A masz jeszcze jakiś test? Jutro najlepiej na betęJeżeli dobrze czułam, że to była owulacja to jakieś 8,9 dpo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A masz jeszcze jakiś test? Jutro najlepiej na betęJeżeli dobrze czułam, że to była owulacja to jakieś 8,9 dpo
Mam, ale wszystkie 20A masz jeszcze jakiś test? Jutro najlepiej na betę
Oooo to będziemy testować razem też miałam wczoraj peakDziewczyny, testować jeszcze aż apka pokaże peak? Wczoraj pokazała ale dziś owukak jeszcze mocniejszy i nie wiem jak się dalej postępuje
Zobacz załącznik 1554126
Ale gdzie ten test ? Gdzie zdjęcie ? Szybciutko poproszęKurde byłam przekonana, że nic z tego wczoraj trochę popiwkowałam…znajoma mówi, że jest w ciąży i tak mnie coś rano tknęło. Powtórzę jutro, może to światło tak pada
Ale gdzie ten test ? Gdzie zdjęcie ? Szybciutko poproszę
Bardzo chciała dziecko, naturalnie nie było szans i w sumie był to taki już ostatni dzwonek. Musiała też odłożyć całe swoje leczenie na łuszczycę stawową, mówiła sobie cały czas "muszę spróbować do puki mam szanse". Dzidziutki traciła okł. 3 miesiąca wiek jej w tym momencie to było 40 lat. No i sama mówiła, że ten 5 raz by nie podeszła, ale miała dil z księdzem.Masakra. Podziwiam. Nie wiem jakim cudem znaleźć w sobie tę siłę. Dla mnie to jest abstrakcja. Jest mi ciężko na samą myśl, nie wiem skąd wziąć w sobie tyle siły. podziwiam z całego serca.
Ooo Thornwalda też lubięI mocny nos!
A nie wiem. Trudno stwierdzić dlaczego coś nas zaczyna interesować. Ja od dziecka kochałam biologię i biologiczne książki popularno naukowe, miałam mikroskop i mogłam w nim trzymać oko non stop. Potem zaczęły mnie interesować bardziej medyczne patologie - a to chyba taka pierwotna cecha - coś jak upodobanie ludzi do freak show za dawnych czasów. Chciałam iść na medycynę, ale uznałam, że jestem za głupia i poszłam na psychologię (sorry koledzy psychologowie). Tam z kolei najbardziej interesowała mnie neurologia, neuropsychologia i patologia mózgu. I na studiach nadal lubiłam sobie poczytać do poduszki podręcznik medycyny sądowej, historię medycyny i kryminologii. Uwielbiam książki Jurgena Thornwalda btw.
I oglądałam programy o sekcjach i operacjach i dziwnych przypadkach medycznych.
Kryminały też lubię tylko takie obrazowe - z seryjnymi mordercami, patologami i antropologami sądowymi i relacjami z sekcji
A generalnie taka pogodna i milusia ze mnie babeczka