reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Do tej pory trafiliśmy z pogoda. Zazwyczaj wyjeżdżamy na ok 2 tygodnie i w ciągu 3 lat deszczowych było aż 3 dni ☺️ wiadomo nie zawsze było słonecznie ale bez deszczu. W zeszłym roku był taki upał, że musiałam kupić sandały bo nie miałam, kiedy koleżanka nad morzem wyciągała botki na jesień 😅
to fakt, że z pogoda się nie trafi. Jeszcze jest kilka dni to będziemy myśleć czy gdzieś pojedziemy czy będziemy chodzić na RODOS 😁

reklama
ale chodzi tylko o maka czy generalnie fast foody? 😳
Wiesz co ja nie jem w ogóle wołowiny, więc większość tam odpada, a z kurczakiem jadłam, ale mnie połączenie grubego mięsa i bułki średnio pasuje. Takie typowe burgery (w moim przypadku tylko drobiowe albo wege) po prostu mi nie smakują. Zjadłam kiedyś i wszyscy wokół zachwalali, a ja tak zjadłam, no bo szkoda było zmarnować jedzenie. Nawet mnie nie ciągnie w tym kierunku. Tak więc na maku to ja tylko tościk z pieczarkami, frytki, nuggetsy i Mc Flurry. 😅

reklama
Do góry