reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Boniu, niełatwo was nadrobić!

W temacie ósemek, to ja powinnam jutro trzonować a idę usunąć właśnie ósemkę. Także jak nie zejdę na miejscu w gabinecie to z trzonowania i tak raczej nici.

A jakie macie plany weekendowe? W końcu już czwartek wieczór, więc praktycznie weekend

reklama
ależ on musi być słodki po takiej ilości xd
On jest strasznym łasuchem, kocha czekolade, otwiera ją jak batona i potrafi zjeść od razu , ciasteczka wszelakie 🙈
Raz go przyłapałam o 3 nad ranem jak właśnie w ten sposób pałaszował czekolade z zamkniętymi oczami siedząc na łóżku😄 obudziło mnie szeleszczenie , on rano tego nawet nie pamiętał xd

Ja dzisiaj szukałam w moim mieście dentysty który chciałby mi wyrwać ósemkę i nie wiem skąd są te ceny 😮 min 500zl do tego zdjęcie stówka. Masakra 🤦 znalazłam taniej ale musiałabym dojechać 60km więc nie wiem czy się kalkuluje 😕

Ja dziś byłam u dentysty. Standardowy przegląd, jakiś niewielki ubytek się znalazł, mała plomba. Na fotelu byłam dosłownie 10 minut. I 250 zł nie moje

reklama
On jest strasznym łasuchem, kocha czekolade, otwiera ją jak batona i potrafi zjeść od razu , ciasteczka wszelakie 🙈
Raz go przyłapałam o 3 nad ranem jak właśnie w ten sposób pałaszował czekolade z zamkniętymi oczami siedząc na łóżku😄 obudziło mnie szeleszczenie , on rano tego nawet nie pamiętał xd
moja siostra żre przez sen 😅

Do góry