reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Do tej pory trafiliśmy z pogoda. Zazwyczaj wyjeżdżamy na ok 2 tygodnie i w ciągu 3 lat deszczowych było aż 3 dni ☺️ wiadomo nie zawsze było słonecznie ale bez deszczu. W zeszłym roku był taki upał, że musiałam kupić sandały bo nie miałam, kiedy koleżanka nad morzem wyciągała botki na jesień 😅
to fakt, że z pogoda się nie trafi. Jeszcze jest kilka dni to będziemy myśleć czy gdzieś pojedziemy czy będziemy chodzić na RODOS 😁

reklama
ale chodzi tylko o maka czy generalnie fast foody? 😳
Wiesz co ja nie jem w ogóle wołowiny, więc większość tam odpada, a z kurczakiem jadłam, ale mnie połączenie grubego mięsa i bułki średnio pasuje. Takie typowe burgery (w moim przypadku tylko drobiowe albo wege) po prostu mi nie smakują. Zjadłam kiedyś i wszyscy wokół zachwalali, a ja tak zjadłam, no bo szkoda było zmarnować jedzenie. Nawet mnie nie ciągnie w tym kierunku. Tak więc na maku to ja tylko tościk z pieczarkami, frytki, nuggetsy i Mc Flurry. 😅

reklama
Do góry