Brownie1992
Moderator
Nawet szorstka gąbka pod prysznicem cos zdziała, ale jak masz duży problem to bym sprobowala z zabiegamiszczotkowania na sucho próbuje, ale nie wychodzi mi regularnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet szorstka gąbka pod prysznicem cos zdziała, ale jak masz duży problem to bym sprobowala z zabiegamiszczotkowania na sucho próbuje, ale nie wychodzi mi regularnie
Ja stosuje sam NAC bez PCOS, ale w kierunku lekkiej endometriozy. Taka samozwańcza suplementacja, w ocenie lekarza: nie pomoże, nie zaszkodziJeszcze w temacie Miovelii - czy stosowałyście Miovele Nac bez pcos? Bo tak teraz jeszcze czytam, że badania wykazują działanie w przypadku pcos, a u mnie go nie ma. Są niby jakieś pojedyncze, które mówią o działaniu nac w przypadku poronień nawykowych (i nawet endometriozie). I pytanie czy lepsza miovella nac, czy lepszy sam nac z innej firmy?
Miovelia pro nie mam sensu brać, bo wszystko co w niej jest już biorę (większość w b complex).
Taki z niego pies właśniebiedny pies
Ja dziś zjadłam grzanki, makaron z oliwą i ziemniaki z sosem, także wspaniałe menu, 10/10.
W okres u mnie jest zwolnienie blokady zawsze wiec już 3 razy byłam w kiblu i szykuje się 4. (wiem, że bardzo Was to interesuje, dlatego mówię)
Pożycz trochę tej rezerwy wyniki superA dziewczyny co powiecie na te wyniki ?Zobacz załącznik 1553578
Do tej pory trafiliśmy z pogoda. Zazwyczaj wyjeżdżamy na ok 2 tygodnie i w ciągu 3 lat deszczowych było aż 3 dni wiadomo nie zawsze było słonecznie ale bez deszczu. W zeszłym roku był taki upał, że musiałam kupić sandały bo nie miałam, kiedy koleżanka nad morzem wyciągała botki na jesieńhehe nie ma sprawy, u nas mało co pada w ogóle więc wpadajcie no właśnie dlatego nie lubię polskiego morza bo pogoda tam to loteria. Dwa lata temu pojechaliśmy pod namiot, najpierw w lubuskie nad jezioro i była piękna pogoda, po dwóch dniach stwierdziliśmy że się przeniesiemy do Pustkowa i co... I lało trochę słońca było ale bez szalu, nawet myśleliśmy czy nie wrócić nad jezioro.
nie lubię jak mnie ktos obcy dotyka ani chodzić na jakieś zabiegi, więc spróbuję na razie sama, może mi się uda wyrobić jakiś nawyk i to coś pomożeNawet szorstka gąbka pod prysznicem cos zdziała, ale jak masz duży problem to bym sprobowala z zabiegami
a Ty wschodnia czy zachodnia część Pomorza?Oj powiem Ci, że nad tym morzem to ostatnio więcej deszczu jest niż w morzu Mogę Ci załatwić pogodę nad morzem a Ty mi załatwisz na te Karkonosze
Wschodniaa Ty wschodnia czy zachodnia część Pomorza?