LadyCaro
Fanka BB :)
Łe tam mięśnie! Ja się pytam: gdzie jest Carlos?
Tu jest mój ryj najkochańszy najpiękniejszy na światku całym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Łe tam mięśnie! Ja się pytam: gdzie jest Carlos?
ale chodzi tylko o maka czy generalnie fast foody?Ja to się cieszę z jednego: nie smakują mi na maku żadne kanapki, więc przynajmniej mnie tam aż tak nie ciągnie.
Oj powiem Ci, że nad tym morzem to ostatnio więcej deszczu jest niż w morzu Mogę Ci załatwić pogodę nad morzem a Ty mi załatwisz na te Karkonoszea gdzie lecicie? My myślimy czy nie pojechać na długi weekend pod namiot nad morze
Ostatnio zginęła mu taka lina do szarpania, ale myślałam, że ja gdzieś przewaliłam. Potem parę dni później też taki wezel. A teraz właśnie lis wszedł pod siatka na działkę i zajebał mu piłkęale jak to?!
Jesteś chora!Ja to się cieszę z jednego: nie smakują mi na maku żadne kanapki, więc przynajmniej mnie tam aż tak nie ciągnie.
hehe nie ma sprawy, u nas mało co pada w ogóle więc wpadajcie no właśnie dlatego nie lubię polskiego morza bo pogoda tam to loteria. Dwa lata temu pojechaliśmy pod namiot, najpierw w lubuskie nad jezioro i była piękna pogoda, po dwóch dniach stwierdziliśmy że się przeniesiemy do Pustkowa i co... I lało trochę słońca było ale bez szalu, nawet myśleliśmy czy nie wrócić nad jezioro.Oj powiem Ci, że nad tym morzem to ostatnio więcej deszczu jest niż w morzu Mogę Ci załatwić pogodę nad morzem a Ty mi załatwisz na te Karkonosze
Tez mi zależało na szybkim wyrwaniu i to dwóch na raz, dlatego pogodziłam się z tą ceną. Zawsze lepiej przygotować się, że zapłacisz tą górną cenę i ewentualnie miło zaskoczyć jak wyjdzie mniejno właśnie też się obawiam że mówią od do a jak przychodzi do płacenia to zawsze ta górna cena ale już muszę wyrwac
biedny piesOstatnio zginęła mu taka lina do szarpania, ale myślałam, że ja gdzieś przewaliłam. Potem parę dni później też taki wezel. A teraz właśnie lis wszedł pod siatka na działkę i zajebał mu piłkę
szczotkowania na sucho próbuje, ale nie wychodzi mi regularnieSzczotkowanie i na nogi masaż bańką chińska podobno robi cuda. Ja bym se tą elektryczna kupiła