reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Ma ktoś pod ręką linka do tego magnezu? Jeszcze w tym miesiącu nie wydałam hajsu na Wasze polecajki, może czas to zmienić a magnezu w moich pigułkach nie ma 😄

reklama
Oczywiście, że nawet u facetów czas działa na niekorzyść w przypadku płodności. I na pewno wielu z nich również nie marzy o tym by chodzić na wywiadówki jako dziadkowie. Nie chce generalizować :) Ale widzę to między innymi na swoim przypadku, że mój stary jest starszy ode mnie o 7 lat a chyba mniej czuje tą presję czasu niż ja. Ja już liczę za każdym razem ile lat będę miała jak urodzę jakbym zaszła w ciążę w tym miesiącu, a ile jakbym zaszła np. za rok i ile mam czasu żeby ewentualnie urodzić w swoim najpóźniejszym deadlinie. Ciągła wyższa matematyka 😅
Mój też jest starszy ode mnie sporo. I też jakby nie rozumiał o co chodzi z tym, że czas tyka mimo moich tłumaczeń, że już nie jest super młody.
Zrozumiał ostatnio jak byliśmy nad wodą i obok nas była mama z dzieckiem i dziadkiem (tak na początku myśleliśmy). Ale dziecko mówiło do niego tato...
I tym sposobem stwierdził, że on nie chce żeby jego mylili z dziadkiem i faktycznie można by już najlepiej xD

reklama
Do góry