aurii_orelii
Fanka BB :)
Rób na kolanach jeśli jest Ci ciężkoKuźwa zapomniałam jak ciężko się robi plamka. Mam pytanie, czy będziecie zaliczać jak się go będzie rozbijać na krótsze serie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rób na kolanach jeśli jest Ci ciężkoKuźwa zapomniałam jak ciężko się robi plamka. Mam pytanie, czy będziecie zaliczać jak się go będzie rozbijać na krótsze serie?
Nie no może być po 30s ale przyznam że naprawdę ciężko mi było wytrzymać i boje się że większej ilości sekund nie ogarnę.Takie po 5 sekund?
Mamy tu takich więcej. Mojemu kupiłam suple w marcu 2022, zaczął je regularnie brać dopiero na początku 2023 (wcześniej brał w kratkę, bo ciagle coś mu nie pasowało, a to głowa boli, a to siki za żółte, a to zapach tabsow mu nie pasuje). W marcu 23 zaszłam w ciąże i to spowodowało, że gdy suple się skończyły, sam poprosił żebym mu zamówiła kolejnepewnie ze dwoch lekarzy by mojemu to musialo powiedziec, zeby w koncu uwierzyl i sie stosowal, bo to uparty osiol xd
Spróbuję jutroRób na kolanach jeśli jest Ci ciężko
Nie no może być po 30s ale przyznam że naprawdę ciężko mi było wytrzymać i boje się że większej ilości sekund nie ogarnę.
o jeny kocham cynamonki nie moge sie doczekac jesieni, upieke cala gore i bede jadla i czytala szwedzkie kryminalyTo ja już odpadam, bo zjadłam tylko cynamonke i kanapkę z serem, zero warzyw ale na obiad obiecuje poprawę
U mnie obie na pierwszym miejscuw moim przypadku siostra wygrywa ale jest coś w tym, co napisałas
Piona! U mnie też dziś wpadła cynamonka.To ja już odpadam, bo zjadłam tylko cynamonke i kanapkę z serem, zero warzyw ale na obiad obiecuje poprawę
Z przysiadami nie było problemu, ale plank dla mnie to zawsze było wyzwanie.Pierwsze 50 przysiadów z poprzedniego wyzwania robiłam na 3 razy. A potem już 50 przysiadów robiłam ciągiem. Więc myślę że z każdym dniem i Tobie będzie łatwiej wytrzymac