reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Co powiecie o tych wynikach? Czekam jeszcze na 2 ale będą dopiero za 2 dni. No i troszkę zjebałam bo dopiero po badaniach przeczytałam że najlepiej je robić między 2-5 dniem cyklu ja robiłam w 8 dniu .

IMG_8190.jpeg
IMG_8189.jpeg

reklama
Co powiecie o tych wynikach? Czekam jeszcze na 2 ale będą dopiero za 2 dni. No i troszkę zjebałam bo dopiero po badaniach przeczytałam że najlepiej je robić między 2-5 dniem cyklu ja robiłam w 8 dniu .

Zobacz załącznik 1553185Zobacz załącznik 1553186
jak zrobiłaś w 8dc to nie bardzo będziemy Ci cokolwiek w stanie powiedzieć, bo je się bada w 2-5dc nie bez powodu :( po estradiolu widac, że jakieś pęcherzyki tam rosną lub jeden już przyzwoity pęcherzyk :)

u mnie też tak patrzą, choć już mniej. Najbardziej patrzyli przed ślubem 😅

Jak poszliśmy w grudniu teściom powiedzieć, że się zaręczyliśmy, to teściowa zapytała, czy się do wiosny wstrzymamy ze ślubem. Ja myślałam, że jej chodziło o pogodę 😅 dopiero luby mnie poinformował o co naprawdę pytała 😅

No a że faktycznie ślub był niecałe 5 miesięcy po zareczynach, to mnie wszyscy oglądali z każdej strony w miedzyczasie 😅 babcia męża przy wręczaniu zaproszenia to nas wprost zapytała, czy musimy brać ślub 😅

Rodzina męża serio była przekonana, że ta moja kiecka ślubna to będzie takiego kroju, żeby brzuch ukryć 😂
My postanowiliśmy o tym, ze chcemy mieć dziecko kilka miesięcy po tym jak zaczęliśmy być razem (wcześniej przez kilka lat się przyjaźniliśmy). Zaręczyliśmy się jakieś trzy miesiące później, w gdy po kolejnych trzech miesiącach nie byłam w ciąży, uznaliśmy ze ogarniamy temat ślubu. Szukając sukienki początkowo myślałam o tym, żeby pomieściła ewentualny brzuch, ale w końcu uznałam, że to niepotrzebne i finalnie miałam na sobie dopasowaną sukienkę 😂

reklama
Do góry