reklama
Tralalala25
Fanka BB :)
10 pkt dla Gryffindoru!!bingo!
spekoppar_
Mój też jest starszy ode mnie sporo. I też jakby nie rozumiał o co chodzi z tym, że czas tyka mimo moich tłumaczeń, że już nie jest super młody.Oczywiście, że nawet u facetów czas działa na niekorzyść w przypadku płodności. I na pewno wielu z nich również nie marzy o tym by chodzić na wywiadówki jako dziadkowie. Nie chce generalizować Ale widzę to między innymi na swoim przypadku, że mój stary jest starszy ode mnie o 7 lat a chyba mniej czuje tą presję czasu niż ja. Ja już liczę za każdym razem ile lat będę miała jak urodzę jakbym zaszła w ciążę w tym miesiącu, a ile jakbym zaszła np. za rok i ile mam czasu żeby ewentualnie urodzić w swoim najpóźniejszym deadlinie. Ciągła wyższa matematyka
Zrozumiał ostatnio jak byliśmy nad wodą i obok nas była mama z dzieckiem i dziadkiem (tak na początku myśleliśmy). Ale dziecko mówiło do niego tato...
I tym sposobem stwierdził, że on nie chce żeby jego mylili z dziadkiem i faktycznie można by już najlepiej xD
wrobelmm
Ło matko! A co Ty tam masz - rozpoznaje tylko pueria uno, wit d, omega 3, koenzym (chyba)kwestia doświadczenia
Ja od wczoraj (1dc) wróciłam do swoich supli, już zapomniałam ile tego było
Kejcik
taki oMa ktoś pod ręką linka do tego magnezu? Jeszcze w tym miesiącu nie wydałam hajsu na Wasze polecajki, może czas to zmienić a magnezu w moich pigułkach nie ma
Tralalala25
moj jest dosyc anty tabletkowy i raczej musialby byc naprawde przycisniety, zeby brac jakies leki/suplebo sam SZCZĘŚCIARZ nie dostaje zapewne do żarcia swoich 16 myślę, że to zmienia trochę punkt widzenia
spekoppar_
Całkowicie rozumiem. Dlatego serio wzięłabym coś bezalkoholowego i udawała, że to alkoholoweTak, znamy sie kilka dobrych lat i przy odmowie alkoholu na pewno zapytaja czy jestem w ciazy. Bardziej chodzi mi o te pytania o ciaze, ktorych wolalabym uniknac.
Tralalala25
https://allegro.pl/oferta/magnez-3-formy-mleczan-cytrynian-jablczan-90-kaps-12826436208Ma ktoś pod ręką linka do tego magnezu? Jeszcze w tym miesiącu nie wydałam hajsu na Wasze polecajki, może czas to zmienić a magnezu w moich pigułkach nie ma
Kejcik
jednak nie zobaczysz bo coś ze zdjęciem poszło nie taktaki o
reklama
wrobelmm
zapomniałam magnez z yango dopisaćŁo matko! A co Ty tam masz - rozpoznaje tylko pueria uno, wit d, omega 3, koenzym (chyba)