reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Mam wyniki progesteronu i jest dosyć niski. 10,60. Wiec różnie może być
To bardzo wczesny etap, wiec spokojnie urośnie. U mnie ostatnim razem przy becie ponad 3600 był progesteron 11,5 i wtedy lekarz zalecił dodatkowy progesteron, ale też nie był tym poziomem szczególnie zaniepokojony, bo mieścił się w normie dla I trymestru.

Za chwile pewnie wszystko pięknie się rozwinie :)

A ja się nie żegnam 😁💩
mr bean GIF
Nara! 😅 i do zobaczenia w innym miejscu ;)

#chwalipost

Robiąc 180 sekund planka i 200 przysiadów w jednej serii zakończyłam przed chwilą z sukcesem sierpniowe wyzwanie 🤍
Codziennie w sierpniu udawało mi się pokonywać cel dzienny min. 10k krokiw, min. 100 minut aktywności i co najmniej 400 spalonych podczas aktywności kcal, dzięki czemu dzisiaj dokładnie 51 dzień z rzędu ze spełnieniem tych celów.

Mogę otworzyć wino 😅

Edit: przelazlam ponad 350k kroków w tym miesiącu 😱
Brawoo! Gratulacje ❤️ Teraz to już pewnie masz dupkę jak marzenie 🍑🔥

Przy okazji, @Bolilol dziękuje za sierpień i do zobaczenia na wątku wrześniowym ❤️

reklama
Ale ze mnie debil 🙈stoję w balkonowym oknie, patrzę na pobliską górę i widzę światło, a w głowę się się rodzi pytanie "co do uja świeci w tym lesie". Już miałam dzwonić do Starszego, ale na szczęście nie spuszczałam wzrosły z owego światła i się zorientowałam że to może księżyc wychodzi. Teraz sobie go podziałam, bo jest piękny 🙂

Załączniki

• 16935063951232746212887714429211.jpg
    16935063951232746212887714429211.jpg
    479,5 KB · Wyświetleń: 86
Do góry