nudella
Fanka BB :)
Na pewno jakieś są! Nie może być, że nic a nic, weź jeszcze raz zobacz!no właśnie nie, efektów żadnych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno jakieś są! Nie może być, że nic a nic, weź jeszcze raz zobacz!no właśnie nie, efektów żadnych
serio, nic nie widzęNa pewno jakieś są! Nie może być, że nic a nic, weź jeszcze raz zobacz!
Nie piernicz, zawsze są jakieś efekty, chociażby lepsze samopoczucieno właśnie nie, efektów żadnych
To bardzo wczesny etap, wiec spokojnie urośnie. U mnie ostatnim razem przy becie ponad 3600 był progesteron 11,5 i wtedy lekarz zalecił dodatkowy progesteron, ale też nie był tym poziomem szczególnie zaniepokojony, bo mieścił się w normie dla I trymestru.Mam wyniki progesteronu i jest dosyć niski. 10,60. Wiec różnie może być
po 3 minutach planka moje samopoczucie zdecydowanie nie jest lepszeNie piernicz, zawsze są jakieś efekty, chociażby lepsze samopoczucie
Do transferu, jak ja robiłam, progesteron 10 w dniu transferu był ok.Mam wyniki progesteronu i jest dosyć niski. 10,60. Wiec różnie może być
Nara! i do zobaczenia w innym miejscuA ja się nie żegnam
Ona tak zawsze pierdoliNa pewno jakieś są! Nie może być, że nic a nic, weź jeszcze raz zobacz!
Brawoo! Gratulacje Teraz to już pewnie masz dupkę jak marzenie#chwalipost
Robiąc 180 sekund planka i 200 przysiadów w jednej serii zakończyłam przed chwilą z sukcesem sierpniowe wyzwanie
Codziennie w sierpniu udawało mi się pokonywać cel dzienny min. 10k krokiw, min. 100 minut aktywności i co najmniej 400 spalonych podczas aktywności kcal, dzięki czemu dzisiaj dokładnie 51 dzień z rzędu ze spełnieniem tych celów.
Mogę otworzyć wino
Edit: przelazlam ponad 350k kroków w tym miesiącu