reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
A ja się nie żegnam 😁💩
mr bean GIF
ty już się wczoraj pożegnałaś 😅

Mój też nie jest romantykiem, nastawiałam się na pierwszą rocznicę, że porobimy coś fajnego a wrócił zmęczony z pracy i jak chciałam wyjść z domu to on stwierdził, że nie ma siły. Oczywiście nie było to po mojej myśli więc się posprzeczaliśmy a on poszedł spać 🤷‍♀️ jedynie co to czasem badyla mi kupi na dzień kiebiet czy walentynki 😁Na urodziny czy świeta robi mi fajne prezenty i zawsze praktyczne. Na ostatnie kupił mi odkurzacz bezprzewodowy a na dzień kobiet frezarkę 😅 dla niego rocznica ślubu to żadne święto i w tym roku akurat w rocznicę ma integrację. Chyba nie muszę mówić co wybrał... 😅
to ja mam zupełnie inny egzemplarz ;) pamięta i daje super prezenty ;)

#chwalipost

Robiąc 180 sekund planka i 200 przysiadów w jednej serii zakończyłam przed chwilą z sukcesem sierpniowe wyzwanie 🤍
Codziennie w sierpniu udawało mi się pokonywać cel dzienny min. 10k krokiw, min. 100 minut aktywności i co najmniej 400 spalonych podczas aktywności kcal, dzięki czemu dzisiaj dokładnie 51 dzień z rzędu ze spełnieniem tych celów.

Mogę otworzyć wino 😅

Edit: przelazlam ponad 350k kroków w tym miesiącu 😱

Załączniki

• Screenshot_20230831_200532_Samsung Health.jpg
    Screenshot_20230831_200532_Samsung Health.jpg
    198,4 KB · Wyświetleń: 79
#chwalipost

Robiąc 180 sekund planka i 200 przysiadów w jednej serii zakończyłam przed chwilą z sukcesem sierpniowe wyzwanie 🤍
Codziennie w sierpniu udawało mi się pokonywać cel dzienny min. 10k krokiw, min. 100 minut aktywności i co najmniej 400 spalonych podczas aktywności kcal, dzięki czemu dzisiaj dokładnie 51 dzień z rzędu ze spełnieniem tych celów.

Mogę otworzyć wino 😅

Edit: przelazlam ponad 350k kroków w tym miesiącu 😱
Jestes bohaterem! 👏No i jak efekty? Mam czego żałować że się poddałam? 😬

reklama
Do góry