reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Ja też chciałam podziękować @Bolilol za prowadzenie wątku sierpniowego, garść cennych informacji - jesteś skarbnica wiedzy ❤️ dzięki też za pilates, on zostaje ze mną bo choć nie podołałam wyzwaniom, to jak tylko mam siłę to ruszam dupsko i ćwiczę ☺️
I ja się dołączę do podziękowań dla @Bolilol
Nie za przysiady i planki. Tylko za to, że po prostu byłaś 😊 No i oczywiście za to, że Twój wątek przyniósł mi II kreski ❤️
I tak jak mówiłam nie żegnam się. Widzę Was na mamusiach 🥰

Słuchajcie skoro przysiadów challange tak dobrze zadziałały u Brownie to może jest tutaj ktoś kto chciałoby kontynuować bądź zacząć sportową przygodę? W kupię raźniej 💩
Nie ukrywam, że kusi mnie wyzwanie 28 dni pilatesu, raz podlinkowane przez @Bolilol
Może jakieś wyzwania jak 10k kroków dziennie codziennie? Ktoś, coś, na coś się pisze?
Ja mogę spróbować kroki. Tylko nie wiem co na to moja noga 😅🙈

#chwalipost

Robiąc 180 sekund planka i 200 przysiadów w jednej serii zakończyłam przed chwilą z sukcesem sierpniowe wyzwanie 🤍
Codziennie w sierpniu udawało mi się pokonywać cel dzienny min. 10k krokiw, min. 100 minut aktywności i co najmniej 400 spalonych podczas aktywności kcal, dzięki czemu dzisiaj dokładnie 51 dzień z rzędu ze spełnieniem tych celów.

Mogę otworzyć wino 😅

Edit: przelazlam ponad 350k kroków w tym miesiącu 😱
Gratuluję wytrwałości i kondycję

Ja się jutro muszę ogarnąć. Cały sierpień praktycznie olałam.

reklama
U mnie to kiepsko z krokami, telefon gdzieś tam sobie leży, zegarka najczęściej dziecko bierze do gryzienia i nie ma co liczyć kroków.

Do góry