reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

mam nadzieję, że byłaś bez dziecka i nie przyniosłas mu takiego wstydu jak mi mój ojciec, gdy jako 5latka byłam z nim na śpiącej królewnie, a on zaczął chrapać, a dwa rzędy za nami siedziała Magda K. (nazwisko pamiętam do dziś) z mojej grupy w przedszkolu i następnego dnia całe przedszkole wiedziało, że tata Bolilola chrapał wczoraj w kinie na śpiącej królewnie.
Wiesz co zrobił tata Moonstone? Zasnął w planetarium. Usłyszał:ze nad Olsztynem zachodzi słońce, noc będzie pogodna i było to dla niego tak sugestywne, ze dopiero my go obudziliśmy po seansie. Byłam wtedy na studiach 😂😂😂

reklama
Może po anty ?
no ale anty to właśnie nie powinny wyciszać? Nigdy mnie nic nie bolało na anty.

Teraz mnie wszystko boli, od 20.09 wchodzę w menopauzę, bóle głowy i uderzenia gorąca, a ten bombelek i tak za kilkanaście lat wykrzyczy mi, że mnie nienawidzi i rujnuję jej życie, bo jej nie pozwalam jechać na drugi koniec Polski na koncert obcym facetem poznanym wczoraj przez internet.

Teraz mnie wszystko boli, od 20.09 wchodzę w menopauzę, bóle głowy i uderzenia gorąca, a ten bombelek i tak za kilkanaście lat wykrzyczy mi, że mnie nienawidzi i rujnuję jej życie, bo jej nie pozwalam jechać na drugi koniec Polski na koncert obcym facetem poznanym wczoraj przez internet.
afirmujesz tu właśnie dziewczynkę?😅

Teoretycznie tak, ale ja przy 2 podejściu do anty miałam plamienia, migreny, bole wszystkiego i dopiero w kolejnym cyklu było "normalnie"

mam nadzieję, że byłaś bez dziecka i nie przyniosłas mu takiego wstydu jak mi mój ojciec, gdy jako 5latka byłam z nim na śpiącej królewnie, a on zaczął chrapać, a dwa rzędy za nami siedziała Magda K. (nazwisko pamiętam do dziś) z mojej grupy w przedszkolu i następnego dnia całe przedszkole wiedziało, że tata Bolilola chrapał wczoraj w kinie na śpiącej królewnie.
Nie, byłam z mama na "Kochanicy króla" i zasnęłam na reklamach. Ale film oglądnęłam cały :D

Nie trzeba długich lat żeby usłyszeć, że się jest nie fajnym 😁

reklama
Do góry