reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
prawda, już waflokruchy są okrutne. Ostatnio usłyszałam "ciocia nunu" i serduszko mi pękło, bo przecież ja jestem taka cacy ciocia 😭
Ja też ostatnio przeżyłam szok, bo ja to ta ulubiona ciocia i ostatnio jedna siostrzenica męża mnie odrzuciła. Niby po 2 dniach byłam super, ale jak dotąd nie miałam takiego przypadku.

mam nadzieję, że byłaś bez dziecka i nie przyniosłas mu takiego wstydu jak mi mój ojciec, gdy jako 5latka byłam z nim na śpiącej królewnie, a on zaczął chrapać, a dwa rzędy za nami siedziała Magda K. (nazwisko pamiętam do dziś) z mojej grupy w przedszkolu i następnego dnia całe przedszkole wiedziało, że tata Bolilola chrapał wczoraj w kinie na śpiącej królewnie.
może liczył że nagrają śpiącego księcia i zagra główną rolę 🤣🤣

reklama
Do góry